Kies je regio

00. Pre-order Samsung Galaxy S7

Sport

 • De clubs die de tweede en derde divisie vormen
  vv Katwijk was op 2 april de eerste club die zich plaatste voor de nieuw te vormen Tweede divisie. Vorige week zondag sloot UNA uit Veldhoven als achttiende en laatste club de rij. Daarmee is de indeling voor de Tweede divisie in het seizoen 2016/'17 definitief. De Derde divisie is bijna compleet. Op zaterdag 4 juni en zondag 5 juni vinden de laatste beslissingsduels plaats. Quick Boys komt volgend seizoen uit in de Derde divisie zaterdag. Vanaf het seizoen 2016/’17 krijgt het Nederlands topvoetbal een nieuwe vorm waarmee de optimale voetbalpiramide een feit is. De competities van het amateur- en betaald voetbal,...Lees meer...
 • Nieuw contract voor Toon Gerbrands (PSV)
  Toon Gerbrands PSV PSV en Toon Gerbrands (58) hebben het tot 2018 lopende contract van de algemeen directeur omgezet in een contract tot 2022. Omdat de samenwerking beide partijen uitstekend bevalt en de Raad van Commissarissen van PSV veel belang hecht aan continuïteit van leiderschap, is gekozen voor een nieuwe overeenkomst. Reactie Jan Albers, president commissaris: “Deze actie past binnen de visie van de RvC om het fundament van PSV voor de komende jaren te verstevigen”, zegt president commissaris Jan Albers. “De contractverlengingen van hoofdcoach Phillip Cocu (2019) en technisch manager Marcel Brands (2020) zijn ook...Lees meer...
 • Ziggo zendt Grand Prix Monaco met Max Verstappen online live uit voor heel Nederland
  Ziggo stelt de livebeelden van de Grand Prix Formule 1-race in Monaco eenmalig online beschikbaar voor heel Nederland. De beelden zijn te bekijken op www.ziggo.nl/monaco. Vanzelfsprekend zijn ze ook te zien voor abonnees op Ziggo Sport Totaal en voor alle Ziggo klanten op het gratis sportkanaal. De uitzending is zondag aanstaande vanaf 12.00 uur tot 16.30 uur te bekijken. Dat is inclusief voor- en nabeschouwing en met commentaar van Olav Mol. Door de enorme belangstelling na het succes van Max Verstappen in de Grand Prix van Spanje wil Ziggo op deze manier ook alle Nederlanders eenmalig laten genieten van het spektakel....Lees meer...

Advertentie

Geox kinderschoenen 500x500 gif

Economie

 • Sterke start van 2016 voor zakelijke dienstverleners
  De zakelijke dienstverlening is het jaar begonnen met een omzetstijging van 7,8 procent in het eerste kwartaal, meldt CBS. De omzet groeit al anderhalf jaar met meer dan 5 procent op jaarbasis. De groei werd breed gedragen, maar was wel iets lager dan in de laatste twee kwartalen van 2015. Ook...Lees meer...
 • Aantal uitzenduren daalt
  In het eerste kwartaal van 2016 daalde het totaal aantal uitzenduren met 1,5 procent ten opzichte van het kwartaal ervoor. Dit is de eerste daling in bijna drie jaar tijd, meldt CBS. De daling is te wijten aan een afname in de uren van de langlopende uitzendcontracten. Het aantal uren...Lees meer...
500x500 gratis verzending van bloemen

Dubbele overval in Badhoevedorp

Foto (c) Unique Photo Video

Zaterdagochtend heeft een 31-jarige man kort voor 12.00 uur een fotoshop aan de Arendstraat in Badhoevedorp overvallen. De man bedreigde het aanwezig personeelslid en deed een greep uit de kassa. De politie startte direct een groot onderzoek en ook via Burgernet werd mensen in de omgeving gevraagd uit te kijken naar de verdachte. Dankzij binnengekomen tips via Burgernet kon de verdachte even na 12.15 uur aangehouden worden in de buurt van de Havikstraat. Tijdens de aanhouding kwam er een melding binnen dat een opticien aan het Lorentzplein kort daarvoor ook was overvallen. Het signalement van de verdachte kwam overeen met de zojuist aangehouden man. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten en het onderzoek wordt voortgezet.

BBQcenter_algemeneshopbanner_468x60

Leave a Reply

Brompot

 • En de kleur is…
  Traditioneel als we zijn, wordt in mei altijd het eerste Pieten-ei gelegd over de schminkkleur welke deze Sinterklaas-assistent op zijn bakkes gaat plamuren. En ik heb begrepen dat voor dit jaar is gekozen om het complete peloton in het zwart de Oude IJssel op te laten stomen. Ik zal er dan meteen ook maar...Lees meer...