Kies je regio

00. Pre-order Samsung Galaxy S7

Sport

 • Jaimy Brute tekent meerjarige overeenkomst
  Sparta Rotterdam heeft jeugdspeler Jaimy Brute vastgelegd. De 17-jarige middenvelder, die het afgelopen seizoen als B-junior indruk maakte bij de O19, tekent voor drie seizoenen op Het Kasteel. Eerder werd al bekend dat Jaimy in de voorbereiding mee mocht gaan trainen met de A-selectie. Hoofd jeugdopleiding Dolf Roks is tevreden over het contracteren van de jongeling. ‘Jaimy is een prima controlerende middenvelder die zich goed ontwikkelt en als A-junior de kans krijgt om een extra stap in deze ontwikkeling te maken door bij de A-selectie aan te sluiten in de voorbereiding. Wat ons zeer bevalt is het feit dat Jaimy elke...Lees meer...
 • Schippers investeert miljoenen in sport
  Nederland is een echt sportland. In de topsport hebben we als klein land de ambitie om bij de top 10 van beste landen ter wereld te horen. Maar ook in de buurt en op scholen is sport volop aanwezig. Om de topsportambitie waar te maken en nog meer mensen aan het sporten te krijgen investeert minister Edith Schippers (Sport) komende jaren miljoenen in sport en komt zij met nieuwe plannen in de bestaande breedtesportprogramma’s. Dit schrijft Schippers vandaag in een brief aan de Tweede Kamer. De belangrijkste extra investeringen zijn 1,5 miljoen voor topsportprogramma’s, 2 miljoen voor de toelage...Lees meer...
 • David Mendes da Silva sluit aan bij A-Selectie Sparta Rotterdam
  Aanstaande zaterdag zal de selectie van Sparta Rotterdam voor het eerst gaan trainen. Bij deze eerste training zal ook David Mendes da Silva aansluiten. De zevenvoudig international van Oranje zal komend seizoen op amateurbasis uitkomen voor Sparta Rotterdam. Mendes da Silva over zijn terugkeer bij Sparta Rotterdam: "Dit is voor mij de club waar het allemaal is begonnen en ik ben nog altijd zeer gemotiveerd om succesvol te zijn. Ik wil het komend seizoen ook mijn Nederlandse trainersdiploma's gaan behalen in Nederland en daarom ben ik blij met de kans die ik van Sparta krijg om aan te sluiten bij de...Lees meer...

Advertentie

Geox kinderschoenen 500x500 gif

Economie

 • Opnieuw sterke afname prijzen industrie
  De afzetprijzen van de Nederlandse industrie waren in mei 7,5 procent lager dan in mei 2015, meldt CBS. De afname in mei is iets kleiner dan in de voorgaande maand. In april waren de prijzen 8,2 procent lager dan een jaar eerder. Opnieuw waren vooral de olieprijs en de prijzen...Lees meer...
 • Luchtvracht neemt gestaag toe
  Via de luchtvaart werd er 1,68 miljoen ton goederen van of naar Nederland vervoerd in 2015. In de laatste vier jaar is het goederenvervoer door de lucht in totaal met 5,5 procent gegroeid. Ook in het eerste kwartaal van 2016 nam de luchtvracht toe. Dit meldt CBS in de kwartaalmonitor...Lees meer...
500x500 gratis verzending van bloemen

Dubbele overval in Badhoevedorp

Foto (c) Unique Photo Video

Zaterdagochtend heeft een 31-jarige man kort voor 12.00 uur een fotoshop aan de Arendstraat in Badhoevedorp overvallen. De man bedreigde het aanwezig personeelslid en deed een greep uit de kassa. De politie startte direct een groot onderzoek en ook via Burgernet werd mensen in de omgeving gevraagd uit te kijken naar de verdachte. Dankzij binnengekomen tips via Burgernet kon de verdachte even na 12.15 uur aangehouden worden in de buurt van de Havikstraat. Tijdens de aanhouding kwam er een melding binnen dat een opticien aan het Lorentzplein kort daarvoor ook was overvallen. Het signalement van de verdachte kwam overeen met de zojuist aangehouden man. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten en het onderzoek wordt voortgezet.

BBQcenter_algemeneshopbanner_468x60

Leave a Reply

Brompot

 • Van der Valk-angst
  Vanuit de media heb ik begrepen dat de "Van der Valk clan" bezig is met de ontwikkeling van plannen om een nest te bouwen aan de Doetinchemse aanvliegroute of te wel aan de A18. En dat de in de stad gevestigde hotelboeren en aanverwante horeca daar grote bezwaren tegen hebben en dat...Lees meer...