Kies je regio

Sport

Advertentie

Economie

  • Goed eerste kwartaal voor zee overslag in de Zeeuwse havens
    Het eerste kwartaal van 2014 is voor wat betreft de zee overslag in de Zeeuwse havens een goed kwartaal geweest. In de eerste drie maanden werd ruim 9 miljoen ton aan goederen over zee aan- en afgevoerd via de havens van Zeeland Seaports. Dit is 12,8 procent meer dan het...Lees meer...
  • Omzet detailhandel vrijwel gelijk
    In februari 2014 kwam de omzet van de detailhandel iets boven het niveau van een jaar geleden uit (0,1 procent). De prijzen waren 0,3 procent lager, terwijl het volume 0,4 procent groter was. Dit blijkt uit cijfers van het CBS. De non-foodwinkels boekten bijna 1 procent meer omzet dan in februari vorig jaar. Het volume...Lees meer...

Dubbele overval in Badhoevedorp

Foto (c) Unique Photo Video

Zaterdagochtend heeft een 31-jarige man kort voor 12.00 uur een fotoshop aan de Arendstraat in Badhoevedorp overvallen. De man bedreigde het aanwezig personeelslid en deed een greep uit de kassa. De politie startte direct een groot onderzoek en ook via Burgernet werd mensen in de omgeving gevraagd uit te kijken naar de verdachte. Dankzij binnengekomen tips via Burgernet kon de verdachte even na 12.15 uur aangehouden worden in de buurt van de Havikstraat. Tijdens de aanhouding kwam er een melding binnen dat een opticien aan het Lorentzplein kort daarvoor ook was overvallen. Het signalement van de verdachte kwam overeen met de zojuist aangehouden man. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten en het onderzoek wordt voortgezet.

Leave a Reply

Advertentie

Brompot

  • Oude koeien…
    Als we zo de recente Haagse politieke discussies volgen, dan mogen we wel vaststellen dat het soms een redelijk hoog “uit-de-sloot-rukken-van-oude-koeien” gehalte kent. Tezamen met het te pas en te onpas over de schutting gooien van dooie katten doen wij onze naam als “agrarisch land” in dat soort gevallen volop...Lees meer...