Kies je regio

Sport

 • FC Eindhoven laat punten achter in Oss
  D42_9118LRHet is FC Eindhoven niet gelukt om geschiedenis te schrijven. Na 6 overwinningen lukte het de Eindhovenaren niet om een historische 7e overwinning op rij te bemachtigen. In Oss werden de punten achter gelaten tegen de plaatselijke FC, die de punten verdiend in eigen huis behield. De wedstrijd werd vooraf gegaan door één minuut stilte, wegens het overlijden van FC Eindhoven was vanaf de aftrap zo'n 20 minuten de baas in Oss, maar ondanks grote kansen voor onder anderen Joey Sleegers, Roald vanHout en Jens van Son, was het FC Oss die in de...Lees meer...
 • Minimale winst voor Willem II
  willem IIWillem II Tilburg B.V. heeft over het seizoen 2013/2014 in de Jupiler League een kleine nettowinst gerealiseerd van € 10 duizend bij een netto-omzet van € 6,0 miljoen. Per 30 juni 2014 resteert nog een negatief eigen vermogen van € 1,3 miljoen. Op basis van de goedgekeurde jaarrekening 2013/2014 zal Willem II naar verwachting door de KNVB in categorie II ingedeeld blijven. De BVO voert reeds enkele jaren een solide en gezond financieel beleid en ligt daarmee nog steeds op koers richting volledig financieel herstel. Wel bestaan er nog enkele belangrijke...Lees meer...
 • Al 250 talenten voor NOC*NSF campagne
  noc-nsf-logo nocnsfDe campagne “Ik wist niet dat ik het in me had” loopt nu enkele weken en er zijn 250 aanmeldingen voor de Talentdag van 2 november. Opgeven kan nog tot en met 16 oktober! Stefan Groothuis, o.a. Goud dit jaar op de 1000 meter in Sochi, steunt deze campagne: "250 aanmeldingen is al heel mooi. De jongeren die zich aanmelden voelen dat hen een unieke kans geboden wordt om getest te worden op fysieke eigenschappen. Door deze test word je misschien Olympiër, wat voor weinig sporters is weggelegd.” De campagne richt...Lees meer...

Advertentie

Economie

 • Dynamo Retail Group presenteert Dynamo Retail Financiering
  herenfiets gazelleDe opvolging in de Nederlandse tweewielerbranche verloopt stroef. Dat constateert H&L Accountants & Belastingadviseurs in een recent onderzoek. Doordat banken tegenwoordig niet meer de hele financiering voor hun rekening nemen, en de nieuwe generatie - die de winkels over zou moeten...Lees meer...
 • Minder investeringen, vooral in gebouwen en vervoermiddelen
  In augustus 2014 was het volume van de investeringen in materiële vaste activa 3,8 procent kleiner dan in augustus 2013. Deze daling is vooral te wijten aan de lagere investeringen in woningen, bedrijfsgebouwen en vervoermiddelen. De investeringen in computers en in machines en installaties waren wel hoger dan een jaar...Lees meer...

Dubbele overval in Badhoevedorp

Foto (c) Unique Photo Video

Zaterdagochtend heeft een 31-jarige man kort voor 12.00 uur een fotoshop aan de Arendstraat in Badhoevedorp overvallen. De man bedreigde het aanwezig personeelslid en deed een greep uit de kassa. De politie startte direct een groot onderzoek en ook via Burgernet werd mensen in de omgeving gevraagd uit te kijken naar de verdachte. Dankzij binnengekomen tips via Burgernet kon de verdachte even na 12.15 uur aangehouden worden in de buurt van de Havikstraat. Tijdens de aanhouding kwam er een melding binnen dat een opticien aan het Lorentzplein kort daarvoor ook was overvallen. Het signalement van de verdachte kwam overeen met de zojuist aangehouden man. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten en het onderzoek wordt voortgezet.
Leave a Reply

Brompot

 • De Televizier-ring
  Het is me gelukt. Ik ben het hele 'gala' inclusief de nazit blijven kijken. De nazit is een programma wat volgt op het hoofdprogramma. Daarin wordt dan uit gelegd hoe het allemaal zo is gekomen en om na de shock nog te laten zien hoe blij de winnaars zijn met...Lees meer...