Kies je regio

Sport

 • Mooie thuisoverwinning op Almere City FC voor Achilles '29: 3-1
  Achilles’29 heeft vrijdagavond thuis gewonnen van het fysiek zeer sterke Almere City. Op De Heikant in Groesbeek werd het 3-1. De Groesbekers stegen daardoor naar de vijftiende plaats en kunnen nu even van de rust genieten vanwege het interlandweekend. Met Pasen wacht dan weer een pittig dubbelprogramma tegen Limburgse opponenten Roda JC (vrijdag uit) en MVV (maandag thuis). Achilles’29 kwam in de openingsfase goed weg. Almere-spits en Jong Oranje-speler Vincent Janssen profiteerde van dom balverlies van Frank Wiafe en raakte de onderkant van de lat. Dezelfde speler schoot even later na aangeven van Rodney Sneijder in vrije positie over. In deze...Lees meer...
 • De Korfrakkers Nederlands Zaalkampioen Dameskorfbal
  Foto Marco SpeltenKorfbalvereniging De Korfrakkers uit Erp werd zaterdagavond in het Sportcentrum in Eindhoven na een verrassend slot van de wedstrijd Nederlands Kampioen Dameskorfbal in de zaal. Zij wonnen de finale in de Topklasse van kampioen van vorig jaar: SPES. Vanuit een onmogelijke positie vocht de formatie van coach Janssen zich terug en ging zij in de slotseconden over SPES heen. Beide ploegen openden de eerste vijf minuten erg sterk. Om en om werd er gescoord, tot de stand van 3-4. Beide teams speelden met veel variatie en wisten zowel van afstand als...Lees meer...
 • Sportend Nederland gek op apps
  Apps en activity trackers worden steeds meer gemeengoed tijdens het sporten. Hardlopers en wielrenners maken veelvuldig gebruik van apps. Bij deze sporters is Runkeeper de populairste app. Dit blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau Multiscope onder 1.020 Nederlandse consumenten. Hardlopen met Evy en Runkeeper bekendste apps Sportend Nederland (66% van de bevolking) doet vooral aan wandelen (84%), zwemmen (56%), fitnessen (46%), hardlopen (30%) en wielrennen (16%). Bij wandelen, hardlopen en wielrennen hebben apps en activity trackers inmiddels hun plek veroverd. De bekendste apps onder sporters zijn Hardlopen met Evy (36%), Runkeeper (34%) en Runtastic (20%). De bekendste activity trackers zijn Nike FuelBand...Lees meer...

Advertentie

Economie

Dubbele overval in Badhoevedorp

Foto (c) Unique Photo Video

Zaterdagochtend heeft een 31-jarige man kort voor 12.00 uur een fotoshop aan de Arendstraat in Badhoevedorp overvallen. De man bedreigde het aanwezig personeelslid en deed een greep uit de kassa. De politie startte direct een groot onderzoek en ook via Burgernet werd mensen in de omgeving gevraagd uit te kijken naar de verdachte. Dankzij binnengekomen tips via Burgernet kon de verdachte even na 12.15 uur aangehouden worden in de buurt van de Havikstraat. Tijdens de aanhouding kwam er een melding binnen dat een opticien aan het Lorentzplein kort daarvoor ook was overvallen. Het signalement van de verdachte kwam overeen met de zojuist aangehouden man. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten en het onderzoek wordt voortgezet.
Leave a Reply

Brompot

 • Brief aan Wendy
  Beste Wendy van Dijk, Gisteravond mocht ik wat langer opblijven en was bij toeval getuige van de Late Night Show op RTL 4 waar ook jij te gast was. Je kwam geloof ik je nieuwe Glossy promoten. Dat is ook wel nodig want iedereen heeft tegenwoordig een glossy en dan kan...Lees meer...