Kies je regio

Fruit.nl 250x250 gif

Sport

 • PEC Zwolle versterkt zich met Erik Israelsson
  Nadat het contract van Danny Holla is opgewaardeerd, heeft PEC Zwolle nu ook de eerste nieuwe aanwinst binnen. Erik Israelsson maakt per direct de overstap van het Zweedse Hammarby IF naar Zwolle en tekent een contract voor tweeënhalf seizoen. De in Kalmar geboren middenvelder is 27 jaar en kwam in het verleden tweemaal uit voor Jong Zweden. Voor zijn periode bij Hammarby IF speelde Israelsson meerdere jaren voor Kalmar FF, waarmee hij in 2008 kampioen van Zweden werd. Erik Israelsson: ,,Ik ben heel blij met deze overgang. PEC Zwolle kende ik al via Denni Avdic die hier gespeeld heeft en...Lees meer...
 • Jan Smit stopt per 1 juli 2017 als voorzitter van Heracles Almelo
  Jan Smit is bezig aan zijn 19e seizoen als voorzitter van Heracles Almelo en stopt aan het eind van dit seizoen. Onder de bezielende leiding van voorzitter Jan Smit is Heracles Almelo opgeklommen van de kelder van de Eerste Divisie naar een stabiele speler in de Eredivisie. De periode als voorzitter heeft vele hoogtepunten gekend. In 1999 werd het Polman Stadion in gebruik genomen, het eerste kunstgrasveld werd in 2003 aangelegd in het Polman Stadion. Op 20 mei 2005 werd Heracles Almelo kampioen van de Eerste Divisie om vanaf het seizoen 2005-2006 onafgebroken in de Eredivisie te spelen. In deze...Lees meer...
 • United Vansen veroordeeld tot betaling aan voetbalclub ADO Den Haag
  De voorzieningenrechter heeft vandaag bepaald dat United Vansen een bedrag van 2.477.605 euro moet betalen aan ADO Den Haag. Verstek Aan United Vansen is verstek verleend. Dit betekent dat zij volgens de voorgeschreven termijnen en formaliteiten is opgeroepen. Spoedeisend belang ADO Den Haag heeft een spoedeisend belang bij haar vordering. ADO heeft voldoende aannemelijk gemaakt dat tussen partijen een overeenkomst tot stand is gekomen waarbij aan ADO een bedrag van ruim 3 miljoen euro betaald dient te worden. United Vansen is tekort geschoten in de uitvoering van deze overeenkomst....Lees meer...

Advertentie

250x250 banner

Economie

 • HEMA gaat alle winkels in Benelux inrichten volgens internationale winkelformule
  Na een succesvolle pilot met testwinkels in Nederland en Belgie, gaat HEMA bijna alle winkels in Nederland, Belgie en Luxemburg dit jaar inrichten volgens de internationale winkelformule. Testwinkels succesvol De winkelformule die HEMA enkele jaren geleden ontwikkelde voor de winkels buiten de Benelux slaan erg aan bij klanten in deze landen. De...Lees meer...
 • Ook in november lagere groei investeringen
  In november was het volume van de investeringen in materiële vaste activa 0,8 procent groter dan in november 2015, meldt CBS. De stijging is iets kleiner dan in de voorgaande maand. In november groeiden de investeringen in woningen opnieuw aanzienlijk. De investeringen in personenauto’s en vliegtuigen krompen daarentegen. De cijfers zijn...Lees meer...

Dubbele overval in Badhoevedorp

Foto (c) Unique Photo Video

Zaterdagochtend heeft een 31-jarige man kort voor 12.00 uur een fotoshop aan de Arendstraat in Badhoevedorp overvallen. De man bedreigde het aanwezig personeelslid en deed een greep uit de kassa. De politie startte direct een groot onderzoek en ook via Burgernet werd mensen in de omgeving gevraagd uit te kijken naar de verdachte. Dankzij binnengekomen tips via Burgernet kon de verdachte even na 12.15 uur aangehouden worden in de buurt van de Havikstraat. Tijdens de aanhouding kwam er een melding binnen dat een opticien aan het Lorentzplein kort daarvoor ook was overvallen. Het signalement van de verdachte kwam overeen met de zojuist aangehouden man. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten en het onderzoek wordt voortgezet.

banner 468x60 JPG

Leave a Reply

120x600 banner

Brompot

 • Rio
  Ik kan me de top 40 deun nog herinneren: 'Rio de Janeiro' van de dames Maywood uit 1981. Een verschrikkelijk lied van een even verschrikkelijk duo. Gelukkig kwamen ze er zelf op tijd achter en zijn al ruziend uit elkaar gevallen zodat we er anno 2016 weinig last meer van...Lees meer...