Kies je regio

Sport

 • Schippers steekt ruim 1,3 miljoen in sportinnovatie
  Minister Edith Schippers (Sport) heeft vandaag ruim 1,3 miljoen euro toegekend aan organisaties en bedrijven die excelleren op het gebied van sportinnovatie. Het door Schippers ingestelde Topteam Sport heeft hiervoor een strenge selectie gehouden: wie brengt de sportinnovatie in Nederland op een hoger niveau, welke innovatie levert betere prestaties op of brengt meer mensen in beweging? Vandaag kregen zeven sportinnovatiecentra, vijf projecten en tien ontwikkelaars van ideeën op het ministerie van VWS een toekenning via het Sportinnovator programma van ZonMw. Het geld wordt ingezet als cofinanciering. Bovenop de 1,3 miljoen van Schippers dragen bedrijven, kennisinstellingen, lokale overheden en sportorganisaties in totaal...Lees meer...
 • CZ nieuwe titelsponsor Tilburg Ten Miles
  Zorgverzekeraar CZ wordt de nieuwe titelsponsor van de Tilburg Ten Miles. Dat zijn de organisatie en de zorgverzekeraar uit Tilburg overeengekomen. Het contract met een looptijd van drie jaar wordt binnenkort officieel ondertekend. De Tilburg Ten Miles is in de top al jarenlang één van ’s werelds beste wegwedstrijden. Dat bleek opnieuw uit de onlangs gepubliceerde internationale rankings voor 2015, waarin het evenement zowel met de wedstrijd voor mannen (10 EM) als vrouwen (10 KM) hoog scoort. Daarnaast wil het evenement de komende jaren in de breedte doorgroeien naar 15.000 deelnemers. LOPEN EN GEZONDHEID ‘Met CZ hebben we hiervoor een ideale partner,...Lees meer...
 • Zeven aanhoudingen voor bedreigen speler Feyenoord
  De Kuip FeyenoordZeven Rotterdammers zijn het afgelopen weekend aangehouden op verdenking van het bedreigen van een speler van Feyenoord. Dat gebeurde zaterdagavond in Rotterdam-Kralingen. De politie is een onderzoek gestart. Rond half twaalf werd de politie zaterdagavond gealarmeerd. De inzittenden van twee voertuigen zouden doodsbedreigingen hebben geuit in de richting van een speler van Feyenoord. Hij bevond zich op dat moment in zijn woning in Rotterdam-Kralingen. Zijn partner belde de politie en kon gegevens van de betrokken voertuigen doorgeven. Agenten wisten daarna één voertuig aan de kant te zetten op de Charlotte...Lees meer...

Advertentie

Geox kinderschoenen 500x500 gif

Economie

 • Aantal faillissementen daalt
  Na vier maanden met een stijging van het aantal faillissementen, daalt het aantal failliet verklaarde bedrijven weer. In januari 2016 zijn er 27 faillissementen minder uitgesproken dan in december, meldt CBS. De meeste faillissementen zijn uitgesproken in de handel. Geen duidelijk trend Het aantal uitgesproken faillissementen, voor zittingsdagen gecorrigeerd, piekte in mei...Lees meer...
 • Omzet YoungCapital stijgt met 28 procent
  YoungCapital, marktleider in recruitment van jong talent, vestigt in 2015 opnieuw een record met een omzet van 127,5 miljoen euro. Met deze stijging van 28 procent ten opzichte van 2014 doorbrak YoungCapital zelfs haar eigen omzetdoelstelling van 25 procent. De innovatieve organisatie voor uitzenden en detachering groeit hiermee al vijf...Lees meer...
500x500 gratis verzending van bloemen

Dubbele overval in Badhoevedorp

Foto (c) Unique Photo Video

Zaterdagochtend heeft een 31-jarige man kort voor 12.00 uur een fotoshop aan de Arendstraat in Badhoevedorp overvallen. De man bedreigde het aanwezig personeelslid en deed een greep uit de kassa. De politie startte direct een groot onderzoek en ook via Burgernet werd mensen in de omgeving gevraagd uit te kijken naar de verdachte. Dankzij binnengekomen tips via Burgernet kon de verdachte even na 12.15 uur aangehouden worden in de buurt van de Havikstraat. Tijdens de aanhouding kwam er een melding binnen dat een opticien aan het Lorentzplein kort daarvoor ook was overvallen. Het signalement van de verdachte kwam overeen met de zojuist aangehouden man. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten en het onderzoek wordt voortgezet.
Leave a Reply

Brompot

 • De kinderombudsman
  Het is altijd weer mooi om te zien dat als er iets gebeurt wat ook maar in de verste verte met onze kinderen van doen heeft, we meteen collectief in de stress schieten. We brengen vervolgens spontaan ons digitale modderkanon in stelling, en knallen vol emotie alle blauwe facebookverf van...Lees meer...