Kies je regio

Sport

 • De Graafschap bekert verder na 4-1 winst op SV Deltasport
  Het bekeravontuur van eersteklasser Deltasport uit Vlaardingen eindigde in Doetinchem op de Vijverberg. Met vier bussen waren de supporters afgereisd naar Doetinchem met in het kielzog een aantal vervelende Feyenoord "supporters", die de plaatselijke hermandad flink wat werk bezorgden. Jammer! Heel feestelijk begonnen ze aan deze wedstrijd tegen een gehavend De Graafschap met veel blessures, hetgeen volgens insiders en Ruud Gullit lag aan het kunstgras van Volendam. Ze kregen zelfs in de eerste minuut al een corner en maakten het de Graafschap in de beginfase erg lastig. Gelukkig was het Karim Tarfi, die met een schitterend afstandsschot de Graafschap weer met beide...Lees meer...
 • PSV trekt gezonde financiële lijn door

  Jong PSV - Telstar 6PSV heeft over boekjaar 2013-2014 de gezonde financiële lijn doorgetrokken die is ingezet sinds de herstructurering van seizoen 2011-2012. Dat blijkt uit het dinsdag gepubliceerde financieel jaarverslag van de club.

  De omzet steeg fractioneel van € 63,2 miljoen naar € 63,3 miljoen en het resultaat kwam uit op € 0,4 miljoen positief. Dit is binnen de gestelde meerjarendoelstelling die voorzag in een break-even situatie over het afgelopen seizoen. Dit ondanks dat de club in 2013-2014 wederom werd geconfronteerd met een crisisheffing ten bedrage van...Lees meer...
 • NEC walst in enkele minuten over FC Oss heen
  27102014 NEC FC Oss 14Het is NEC Nijmegen zondagmiddag met pijn en moeite gelukt de leiding in de Jupiler League te behouden. In eigen stadion De Goffert kon het FC Oss met moeite op afstand houden. Pas in de tweede helft wisten de Nijmegenaren de winst veilig te stellen. In Nijmegen bleven de 3 punten achter door een 3-1 winst op de ploeg uit Oss. Vanaf het begin van de wedstrijd zette NEC druk. Direct in de beginfase waren er al enkele mogelijkheden voor de Nijmegenaren, die met een flink gewijzigd team ten...Lees meer...

Advertentie

Economie

 • Verbreding en vergroting aanbod MKB-financiering
  Nieuwe aanbieders die geld willen lenen aan het MKB, kunnen vanaf vandaag aanspraak maken op een nieuwe overheidsgarantie. Minister Kamp van Economische Zaken stelt maximaal 400 miljoen euro garantie beschikbaar voor meer én nieuwe vormen van krediet voor MKB’ers. Deze aanpak is uniek, want tot nu toe gaf de overheid...Lees meer...
 • ‘Zekerheid over woonlasten en meer comfort bij zeer zuinig huurhuis’
  Verhuurders krijgen de mogelijkheid om met huurders afspraken te maken over een vaste vergoeding ter vervanging van de energierekening bij normaal gebruik. Dat wil minister Blok (Wonen en Rijksdienst) met een wetsvoorstel mogelijk maken. Voorwaarde is dat de verhuurder zorgt dat het huis zeer energiezuinig en duurzaam is. Ook moet...Lees meer...

Dubbele overval in Badhoevedorp

Foto (c) Unique Photo Video

Zaterdagochtend heeft een 31-jarige man kort voor 12.00 uur een fotoshop aan de Arendstraat in Badhoevedorp overvallen. De man bedreigde het aanwezig personeelslid en deed een greep uit de kassa. De politie startte direct een groot onderzoek en ook via Burgernet werd mensen in de omgeving gevraagd uit te kijken naar de verdachte. Dankzij binnengekomen tips via Burgernet kon de verdachte even na 12.15 uur aangehouden worden in de buurt van de Havikstraat. Tijdens de aanhouding kwam er een melding binnen dat een opticien aan het Lorentzplein kort daarvoor ook was overvallen. Het signalement van de verdachte kwam overeen met de zojuist aangehouden man. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten en het onderzoek wordt voortgezet.
Leave a Reply

Brompot

 • Substantiële dreiging
  Afgelopen week was ik getuige van een radio-interview met ene Dick Schoof. Dat is de nationale veiligheidscoördinator terrorismebestrijding die in ons land de bestrijding van het terrorisme coördineert. Overigens roept de kreet “terrorismebestrijding” bij mij het beeld op van een in een witte overall gestoken figuur wat met een gasmasker...Lees meer...