Kies je regio

Sport

 • KNVB verheugd na aftreden FIFA-baas Blatter
  Gelet op de campagne die Michael van Praag en de KNVB hebben gevoerd, zal het duidelijk zijn dat de KNVB verheugd is over het terugtreden van Sepp Blatter als president van de FIFA. Dat hij het uit eigen beweging doet, kort na zijn herverkiezing, is een opvallend feit waarover de KNVB nu niet wil speculeren. Iedereen ziet hetzelfde, iedereen volgt het nieuws, het aanblijven van Blatter bracht niet de rust die hij wenste. Een nieuwe FIFA was sinds zijn verkiezing nog lang niet in zicht. Het bondsbestuur van de KNVB wordt zo snel mogelijk bijeengeroepen om het standpunt van de bond...Lees meer...
 • PSV jeugdspeler Funso Ojo naar Willem II
  willem IIWillem II heeft vandaag overeenstemming bereikt met Funso Ojo en legt de Belgische middenvelder voor twee jaar vast. Hij is vanmiddag medisch gekeurd en zal op 22 juni aansluiten bij de eerste training. Funso Ojo (23) is een middenvelder die de afgelopen anderhalf jaar voor FC Dordrecht speelde. De geboren Belg maakte op jonge leeftijd de overstap naar de jeugdopleiding van PSV die hij vervolgens volledig doorliep. Hij debuteerde op 18-jarige leeftijd in het eerste elftal en speelde in totaal 11 wedstrijden in de hoofdmacht. Daarna kwam Ojo nog uit voor VVV...Lees meer...
 • Schippers: andere aanpak sportblessures
  Minister Edith Schippers trekt de komende jaren 675.000 euro per jaar uit om sportblessures tegen te gaan. De afgelopen jaren is het aantal sportblessures in Nederland gestegen. Deze stijgende lijn is vooral te zien bij voetbal, hardlopen en fitness. Het aantal sportblessures stijgt ook harder dan de sportdeelname.  In 2014 liepen sporters in Nederland in totaal 4,7 miljoen sportblessures op. Dat is 29% meer dan in 2006. Om deze stijgende lijn te doorbreken gooit Schippers het beleid om en kiest ze voor een andere aanpak.

  Nieuw programma

  Om het aantal sportblessures terug te brengen worden de maatregelen vanaf nu specifiek gericht op...Lees meer...

Advertentie

Economie

 • Omzet bouw blijft groeien, vertrouwen neemt toe
  In het eerste kwartaal van 2015 steeg de omzet van de bouw met ruim 5 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dit is het tweede kwartaal op rij van groei. Vooral kleine bedrijven (minder dan 10 werkzame personen) zagen hun omzet fors stijgen. De omzet van grotere bedrijven...Lees meer...
 • Bescheiden omzetgroei horeca eerste kwartaal 2015
  bier tappen cafe kroegIn het eerste kwartaal van 2015 hebben hotels, restaurants, snackbars en cafés 0,3 procent meer omgezet dan in het voorgaande kwartaal. Het volume, het aantal consumpties en overnachtingen, nam met 0,2 procent toe. Dit was voor de horeca de...Lees meer...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Dubbele overval in Badhoevedorp

Foto (c) Unique Photo Video

Zaterdagochtend heeft een 31-jarige man kort voor 12.00 uur een fotoshop aan de Arendstraat in Badhoevedorp overvallen. De man bedreigde het aanwezig personeelslid en deed een greep uit de kassa. De politie startte direct een groot onderzoek en ook via Burgernet werd mensen in de omgeving gevraagd uit te kijken naar de verdachte. Dankzij binnengekomen tips via Burgernet kon de verdachte even na 12.15 uur aangehouden worden in de buurt van de Havikstraat. Tijdens de aanhouding kwam er een melding binnen dat een opticien aan het Lorentzplein kort daarvoor ook was overvallen. Het signalement van de verdachte kwam overeen met de zojuist aangehouden man. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten en het onderzoek wordt voortgezet.
Leave a Reply

Brompot

 • Arrogantie
  Gisteravond zat ik onder het genot van een biertje nog even naar het programma van RTL 'late avond' te kijken en te luisteren. Daar ondernam een volgens zeggen 'bekende Nederlander', ene Ragas, een verwoede poging om een wazig boekje te promoten totdat er plotseling een bekende stem weerklonk: die van...Lees meer...