Kies je regio

00. Pre-order Samsung Galaxy S7

Sport

 • Gert Peter de Gunst verlengt contract bij PEC Zwolle
  Assistent-trainer/coach Gert Peter de Gunst heeft zijn contract bij PEC Zwolle verlengd. De 48-jarige oud-speler van PEC Zwolle blijft zodoende minimaal tot het einde van het seizoen 2017-2018 in Zwolle actief. De afgelopen jaren heeft De Gunst meerdere functies binnen de club bekleed. Zo was hij onder meer als hoofd jeugdopleiding en jeugdtrainer werkzaam. De Gunst is zeer te spreken over het gegeven dat hij langer voor de Zwolse club werkzaam blijft: ,,PEC Zwolle is een geweldige club, ik vervul een prachtige rol en zie nog genoeg mogelijkheden om mezelf door te ontwikkelen. Ik werk met prettige mensen samen en de...Lees meer...
 • Onthulling Philips mouwbadge op nieuwe PSV wedstrijdshirts
  Tijdens de thuiswedstrijd van PSV tegen SC Cambuur op 1 mei 2016, onthult Philips de badge ‘Philips founder PSV’ op de mouw van de nieuwe wedstrijdshirts voor het komend voetbalseizoen (2016-2017). Sponsorrelatie met 10 jaar verlengd Zoals vastgelegd in het nieuwe sponsorcontract van Philips en PSV, waarmee onlangs de langste sponsorrelatie van Nederland met 10 jaar is verlengd, dragen de PSV-spelers het wedstrijdshirt met deze mouwbadge de komende 10 jaar. Tevens is de naam ‘Philips Stadion’ vastgelegd voor deze periode. Philips is met dit contract ter waarde van in totaal 22,5 miljoen euro de grootste co-sponsor van...Lees meer...
 • Jan van Halst en Wim Kieft exclusief verbonden aan Ziggo Sport
  Jan van Halst en Wim Kieft zullen met ingang van het nieuwe voetbalseizoen exclusief als analist aan Ziggo Sport verbonden zijn. Dit betekent dat Van Halst en Kieft niet meer op andere zenders te zien zullen zijn. Van Halst, die overkomt van FOX Sports, en Kieft zullen met name te zien zijn in uitzendingen rondom de Engelse Premier League en de Spaanse Primera Division. Daarnaast nemen zij op Ziggo Sport Totaal ook de analyses tijdens UEFA Champions League avonden voor hun rekening. Jan van Halst is blij met zijn overstap naar Ziggo Sport: 'Ik heb jarenlang met veel plezier de...Lees meer...

Advertentie

Geox kinderschoenen 500x500 gif

Economie

500x500 gratis verzending van bloemen

Dubbele overval in Badhoevedorp

Foto (c) Unique Photo Video

Zaterdagochtend heeft een 31-jarige man kort voor 12.00 uur een fotoshop aan de Arendstraat in Badhoevedorp overvallen. De man bedreigde het aanwezig personeelslid en deed een greep uit de kassa. De politie startte direct een groot onderzoek en ook via Burgernet werd mensen in de omgeving gevraagd uit te kijken naar de verdachte. Dankzij binnengekomen tips via Burgernet kon de verdachte even na 12.15 uur aangehouden worden in de buurt van de Havikstraat. Tijdens de aanhouding kwam er een melding binnen dat een opticien aan het Lorentzplein kort daarvoor ook was overvallen. Het signalement van de verdachte kwam overeen met de zojuist aangehouden man. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten en het onderzoek wordt voortgezet.

BBQcenter_algemeneshopbanner_468x60

Leave a Reply

Brompot

 • Beste meneer Erdogan
  Beste meneer Erdogan, Vorige week kreeg heel schrijvend Nederland het advies om u te bestoken met beledigende teksten. Dat had te maken met uw reactie op die Duitse lolbroek, die u associeerde met een verwekker van kleine geitjes. De zogenaamde geitenfokker. In Duitsland inmiddels beter bekend onder de kreet "geitennöker". Ik doe...Lees meer...