Kies je regio

Sport

 • TU Eindhoven wint finale WK robotvoetbal met combinatievoetbal
  Foto (c) Bart van Overbeeke Het robotvoetbalteam van de TU Eindhoven heeft de WK robotvoetbal in Brazilië gewonnen, de RoboCup. Het team won met 3-2 van Water, het team van de universiteit van Beijing. Het betere combinatiespel en de uitstekende keeper brachten het Eindhovense team de titel. Het Eindhovense team kwam de Chinezen eerder op het toernooi al tegen en verloor toen met 3-4. De Chinezen speelden toen erg ruw, wat voor de scheidsrechters aanleiding was om in de finale sneller vrije trappen te geven voor duwen. Dat gaf de Eindhovense robotspelers meer ruimte...Lees meer...
 • N.E.C. contracteert Kristjan Emilsson
  NECN.E.C. is rond met een nieuwe speler: Kristjan Emilsson. De aanvallende IJslander acteert als nummer 9 of 10 in het veld. De 21-jarige jeugdinternational speelde eerder bij Liverpool FC en komt nu over van het IJslandse Hafnarfjördur. Voor deze laatste club speelde hij 59 wedstrijden waarin hij tot 18 doelpunten kwam. Ook kwam hij uit voor de nationale elftallen van IJsland onder 17, 19 en 21 jaar en speelde hij twee wedstrijden in de Europa League. Emilsson tekent een contract voor drie jaar met een optie tot een jaar verlenging....Lees meer...
 • Eindhovense voetbalrobots naar halve finale WK in Brazilië
  Foto (c) Bart van OverbeekeHet voetbalrobotteam van de TU Eindhoven heeft de halve finale gehaald van de RoboCup 2014 in João Pessoa in Brazilië, het WK voor robotvoetbal. Het Eindhovense team won acht van de tien poulewedstrijden, speelde eenmaal gelijk en verloor een keer. De halve finale wordt morgen, donderdag 24 juli, gespeeld. Bij winst staat het team later op dezelfde dag in de finale, om half zeven Nederlandse tijd. De twee halve finales staan gepland voor 14.30 en 15.30 uur. Bij succes speelt het Eindhovense team om 18.30 uur de finale, die...Lees meer...

Advertentie

Economie

 • Privégebruik zakelijke deelauto wordt niet fiscaal belast
  Met het oog op de toenemende inzet van deelauto's is de VNA (Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen) mede op initiatief van Alphabet een brancheregeling met de Belastingdienst overeengekomen over het privégebruik van deelauto's. Het is toegestaan om een auto voor een dag of in het weekend van de werkgever te huren,...Lees meer...
 • Lasten koophuis dalen naar niveau 1999
  te koopDe rentelast van een koophuis is gedaald naar het niveau van 1999. In het tweede kwartaal van 2014 betaalde een koper gemiddeld Euro 677 per maand. Dat is evenveel als eind 1999. Oorzaken hiervan zijn de historisch lage hypotheekrente en...Lees meer...

Dubbele overval in Badhoevedorp

Foto (c) Unique Photo Video

Zaterdagochtend heeft een 31-jarige man kort voor 12.00 uur een fotoshop aan de Arendstraat in Badhoevedorp overvallen. De man bedreigde het aanwezig personeelslid en deed een greep uit de kassa. De politie startte direct een groot onderzoek en ook via Burgernet werd mensen in de omgeving gevraagd uit te kijken naar de verdachte. Dankzij binnengekomen tips via Burgernet kon de verdachte even na 12.15 uur aangehouden worden in de buurt van de Havikstraat. Tijdens de aanhouding kwam er een melding binnen dat een opticien aan het Lorentzplein kort daarvoor ook was overvallen. Het signalement van de verdachte kwam overeen met de zojuist aangehouden man. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten en het onderzoek wordt voortgezet.
Leave a Reply

Brompot

 • Gezeur aan de deur...
  Net op het moment dat ik een eerste hap wilde nemen van mijn lievelingsgerecht, een bal gehakt, werd er aan de voordeur gebeld. Ik keek mijn vrouw hoopvol aan maar legde op haar non-verbale reactie mijn bestek zuchtend neer en stond op. Ietwat nijdig want in gedachten zag ik al...Lees meer...