Kies je regio

Sport

 • PSV landskampioen van Nederland
  kampioen 2014 2015Het zat er al aan te komen. Na zeven jaar droogstaan is PSV weer landskampioen van de Eredivisie. Zaterdag won de ploeg uit Eindhoven van FC Heerenveen en is daardoor niet meer in te halen voor concurrent Ajax. Luuk de Jong opende de score voor de Eindhovenaren al in de derde minuut. Zijn 18e goal van het seizoen en zijn negende met het hoofd. Twintig minuten later verdubbelde Memphis Depay de score met zijn 20e doelpunt. Van den Berg bracht de voorsprong enkele minuten later weer terug tot één doelpunt...Lees meer...
 • Sparta neemt Mart Dijkstra over van Cambuur
  Foto’s: Carla VosSparta Rotterdam heeft overeenstemming bereikt met Mart Dijkstra over een contract voor drie seizoenen. De 24-jarige verdediger komt transfervrij over van sc Cambuur en zal zich bij de eerste training van de voorbereiding op het seizoen 2015/2016 melden op Het Kasteel. Bestuurslid technische zaken Leo Beenhakker over de eerste versterking voor het komende seizoen: “Wij hadden Mart Dijkstra al lange tijd in het vizier en de laatste weken maakte hij een goede indruk op ons in de Eredivisie bij sc Cambuur. Mart is een speler die zowel centraal achterin als controlerend...Lees meer...
 • Adrie Bogert verlengt contract bij Willem II
  willem IIWillem II heeft een akkoord bereikt met assistent-trainer Adrie Bogers over de verlenging van zijn contract tot de zomer van 2017. Technisch manager Carlos Aalbers: ‘Met de contractverlenging van Adri zetten we weer een stap richting het volgende seizoen. We zijn blij dat Adrie bij de club blijft, want hij levert een goede bijdrage binnen de technische staf.’ Adrie Bogers (49) werd dit seizoen als assistent-trainer van Jurgen Streppel gepresenteerd. Hij is een oude bekende, want hij speelde maar liefst 119 wedstrijden voor Willem II in de periode 1992-1996....Lees meer...

Advertentie

Economie

 • Verbeterde steun voor groter aantal innovatieve mkb’ers
  Ondernemers kunnen dit jaar nog eenvoudiger innovatiesteun aanvragen. Zij krijgen met minder verschillende regels te maken en hebben zo een grotere slagingskans om te innoveren via de MKB-Innovatiestimulering Topsectoren (MIT).  Circa 2600 ondernemers zullen in 2015 profiteren van deelname aan innovatieve projecten. Dat zijn 1000 ondernemers extra ten opzichte van...Lees meer...
 • MKB-bedrijven met speur- en ontwikkelingsactiviteiten vaak ook internationaal actief
  Ruim 60 procent van de kleine en middelgrote bedrijven die van de Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (WBSO) gebruikmaken, investeert of handelt in goederen in het buitenland. Daarover bericht het CBS vandaag. De WBSO biedt bedrijven waar speur- en ontwikkelingswerk (research & development) wordt uitgevoerd een verlaging van de af te...Lees meer...

Dubbele overval in Badhoevedorp

Foto (c) Unique Photo Video

Zaterdagochtend heeft een 31-jarige man kort voor 12.00 uur een fotoshop aan de Arendstraat in Badhoevedorp overvallen. De man bedreigde het aanwezig personeelslid en deed een greep uit de kassa. De politie startte direct een groot onderzoek en ook via Burgernet werd mensen in de omgeving gevraagd uit te kijken naar de verdachte. Dankzij binnengekomen tips via Burgernet kon de verdachte even na 12.15 uur aangehouden worden in de buurt van de Havikstraat. Tijdens de aanhouding kwam er een melding binnen dat een opticien aan het Lorentzplein kort daarvoor ook was overvallen. Het signalement van de verdachte kwam overeen met de zojuist aangehouden man. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten en het onderzoek wordt voortgezet.
Leave a Reply

Brompot

 • B, B & B
  Als je de titel van deze column leest, dan lijkt het net alsof er één letter teveel staat. Ik kan u geruststellen: dat klopt. Hebben we het normaal gesproken over een B&B oftewel een “Bed and Breakfast” in dit geval komt er dan nog een letter bij. De B...Lees meer...