Kies je regio

Sport

 • Sportverenigingen kunnen 30 miljoen euro besparen op energie
  Sportverenigingen kunnen via eenvoudige maatregelen gezamenlijk tot 30 miljoen euro per jaar besparen op hun energierekening. Dit bedrag is vergelijkbaar met het geld dat Nederland jaarlijks uitgeeft aan alle topsportsubsidies bij elkaar. Veel sportverenigingen hebben het financieel moeilijk en energiebesparing kan ze helpen het hoofd boven water te houden. Om deze energiebesparende maatregelen te kunnen nemen, gaat Nuon amateur-sportverenigingen helpen. Nuon gaat sportclubs financieel ondersteunen met energiebesparing en duurzame energie. Clubs die in aanmerking willen komen, kunnen vanaf vandaag meedoen met de Nuon Club Competitie. Daarin kunnen sportverenigingen een bedrag ter hoogte van de jaarlijkse energierekening winnen om te investeren in...Lees meer...
 • Voorbeschouwing OJC Rosmalen-UNA
  Foto (c) Wilco HazelaarZaterdagavond gaat UNA uit Veldhoven naar Rosmalen voor de wedstrijd tegen hun oude bekenden van OJC. In de loop der tijd speelden beide clubs al heel wat duels tegen elkaar. Vanaf dit seizoen staan beide Brabantse hoogvliegers weer in dezelfde klasse. OJC bereikte dit via het kampioenschap in Hoofdklasse B met 59 punten (57-22). De nummer negen van de roodzwarten, Wesley Meeuwsen, werd topscorer met zestien treffers. Het is voor UNA niet alleen een weerzien met de club van trainer Dennis Dekkers, maar ook met Randy van Heijnsbergen, die...Lees meer...
 • FC Eindhoven laat punten achter in Oss
  D42_9118LRHet is FC Eindhoven niet gelukt om geschiedenis te schrijven. Na 6 overwinningen lukte het de Eindhovenaren niet om een historische 7e overwinning op rij te bemachtigen. In Oss werden de punten achter gelaten tegen de plaatselijke FC, die de punten verdiend in eigen huis behield. De wedstrijd werd vooraf gegaan door één minuut stilte, wegens het overlijden van FC Eindhoven was vanaf de aftrap zo'n 20 minuten de baas in Oss, maar ondanks grote kansen voor onder anderen Joey Sleegers, Roald vanHout en Jens van Son, was het FC Oss die in de...Lees meer...

Advertentie

Economie

 • Netwerk Benelux krijgt versterking van Zeeuwse partner
  Netwerk Benelux is erin geslaagd de dekking door heel Nederland en België nog verder te verbeteren. Met het toetreden van transportbedrijf ZUIDWEST logistiek is nu ook de regio Zuidwest-Nederland vertegenwoordigd in het netwerk, dat bestaat uit 12 Nederlandse partners en 7 leden in België. Netwerk Benelux (NBX) is daarmee uitgegroeid...Lees meer...
 • Bestaande koopwoningen ook in september duurder
  Bestaande koopwoningen waren in september 1,7 procent duurder dan in september 2013. Dat is dezelfde prijsstijging als in augustus. Al een half jaar zijn de prijzen van koopwoningen hoger dan in de vergelijkbare maand van een jaar eerder. Dit blijkt uit het onderzoek naar de prijsontwikkeling van bestaande particuliere koopwoningen...Lees meer...

Dubbele overval in Badhoevedorp

Foto (c) Unique Photo Video

Zaterdagochtend heeft een 31-jarige man kort voor 12.00 uur een fotoshop aan de Arendstraat in Badhoevedorp overvallen. De man bedreigde het aanwezig personeelslid en deed een greep uit de kassa. De politie startte direct een groot onderzoek en ook via Burgernet werd mensen in de omgeving gevraagd uit te kijken naar de verdachte. Dankzij binnengekomen tips via Burgernet kon de verdachte even na 12.15 uur aangehouden worden in de buurt van de Havikstraat. Tijdens de aanhouding kwam er een melding binnen dat een opticien aan het Lorentzplein kort daarvoor ook was overvallen. Het signalement van de verdachte kwam overeen met de zojuist aangehouden man. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten en het onderzoek wordt voortgezet.
Leave a Reply

Brompot

 • De Televizier-ring
  Het is me gelukt. Ik ben het hele 'gala' inclusief de nazit blijven kijken. De nazit is een programma wat volgt op het hoofdprogramma. Daarin wordt dan uit gelegd hoe het allemaal zo is gekomen en om na de shock nog te laten zien hoe blij de winnaars zijn met...Lees meer...