Kies je regio

Sport

 • Khalid Sinouh en Sparta Rotterdam uit elkaar
  Sparta Rotterdam en Khalid Sinouh zijn overeengekomen dat de arbeidsovereenkomst per direct wordt ontbonden. De 39-jarige doelman speelde afgelopen seizoen 38 competitiewedstrijden en 5 wedstrijden in de Jupiler Play-Offs. Khalid Sinouh kan zich nu richten op een nieuwe stap in zijn loopbaan. Bij Sparta Rotterdam traint Tim Vincken vanaf maandag mee met de A-selectie. De 27-jarige buitenspeler kwam vorig seizoen uit voor De Graafschap en is op zoek naar een nieuwe werkgever. Bij de Kasteelclub mag hij zijn conditie op peil houden in afwachting van een nieuwe club. ...Lees meer...
 • Robin Buwalda naar VVV-Venlo
  Robin BuwaldaPer 1 september is ook Robin Buwalda toegevoegd aan de selectie van Maurice Steijn en zijn technische staf. De centrale verdediger, die onlangs 20 werd, wordt gehuurd van ADO Den Haag. Hij kwam daar destijds bij de selectie van het eerste elftal onder leiding van Maurice Steijn. Stan Valckx, adviseur voetbalzaken van VVV-Venlo, over deze jonge huurling: “Robin is een jonge talentvolle centrale verdediger die ook als rechtsback uit de voeten kan. Hij heeft bij ADO Den Haag al enkele wedstrijden ervaring op het hoogste niveau van Nederland kunnen opdoen. Samen...Lees meer...
 • Vitalijs Maksimenko naar VVV-Venlo
  Vitalijs MaksimenkoPer 1 september heeft VVV-Venlo zich verzekerd van de diensten van Vitalijs Maksimenko. De 23-jarige Letse centrale verdediger wordt gehuurd van het Engelse Brighton & Hove Albion. ‘Maksi’, zoals hij graag genoemd wordt, was het afgelopen seizoen door The Seagulls uitgeleend aan Kilmarnock, dat uitkomt in de hoogste divisie van Schotland. De linkspoot doorliep alle vertegenwoordigende jeugdteams van Letland en is sinds 2013 A-international van Letland, een van de tegenstanders van Oranje in de EK2016-kwalificatie. Stan Valckx, adviseur voetbalzaken van VVV-Venlo over de centrale verdediger: “Maksi is een sterke speler die ondanks zijn...Lees meer...

Advertentie

Economie

 • FrieslandCampina neemt zuivelbedrijf in Ivoorkust over
  FrieslandcampinaKoninklijke FrieslandCampina en Olam International Limited hebben overeenstemming bereikt over de overname van de zuiveltak van Olam en de zuivelproductiefabriek van deze onderneming in Ivoorkust. De overname betekent een uitbreiding van de activiteiten van FrieslandCampina in dit West-Afrikaanse land, waar het al...Lees meer...
 • Toeleveranciers procesindustrie hebben crisis al lang achter zich gelaten
  Voor de Nederlandse toeleveranciers aan de procesindustrie gaat de markt al enkele jaren crescendo. De omzetten hebben zich veel beter ontwikkeld dan aanvankelijk verwacht en ook voor de komende jaren blijven de vooruitzichten goed. De innovatiekracht, kwaliteit en flexibiliteit van veel bedrijven uit deze sector staan zo goed aangeschreven, dat...Lees meer...

Dubbele overval in Badhoevedorp

Foto (c) Unique Photo Video

Zaterdagochtend heeft een 31-jarige man kort voor 12.00 uur een fotoshop aan de Arendstraat in Badhoevedorp overvallen. De man bedreigde het aanwezig personeelslid en deed een greep uit de kassa. De politie startte direct een groot onderzoek en ook via Burgernet werd mensen in de omgeving gevraagd uit te kijken naar de verdachte. Dankzij binnengekomen tips via Burgernet kon de verdachte even na 12.15 uur aangehouden worden in de buurt van de Havikstraat. Tijdens de aanhouding kwam er een melding binnen dat een opticien aan het Lorentzplein kort daarvoor ook was overvallen. Het signalement van de verdachte kwam overeen met de zojuist aangehouden man. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten en het onderzoek wordt voortgezet.
Leave a Reply

Brompot

 • Benefiet
  In dit land lopen we met acties altijd voorop als er iets op wereldniveau is gebeurd. En over het algemeen is daar helemaal niets mis mee. Zeker geredeneerd vanuit de rijkdom die wij als Nederland kennen: we kunnen wel iets missen. En zelfs nog in tijden van crisis pakken we...Lees meer...