Kies je regio

Sport

 • UNA verliest thuiswedstrijd tegen HBS
  UNA ZeelstNa vier wedstrijden wist UNA in uitwedstrijden zes punten te pakken. Zeven doelpunten voor en geen enkele tegentreffer. Thuis verging het de geelzwarten minder glorieus: nul punten; zeven tegen en drie keer raak. Nadat de thuiswedstrijd tegen WKE met 3-1 verloren werd, ging de ploeg van Mark Schenning afgelopen zondag met 2-4 voor de bijl tegen HBS uit Den Haag. Geheel onnodig, maar wel terecht. Vorige week leverden de geelzwarten een fantastische prestatie door JVC Cuijk op eigen veld met 0-3 af te troeven. Dit succes stond aan de basis van een te...Lees meer...
 • Marvilde enkele maten te groot voor SVC
  marvildeSVCZondag kwam Swift Victoria Combinatie (opgericht in 2000) uit Roermond op bezoek in Veldhoven. Ook deze tegenstander van Marvilde zal in de competitie niet voor de bovenste plaatsen mee gaan spelen. SVC is een andere weg ingeslagen en daardoor zijn veel spelers weggelopen. Vorig seizoen speelde het nog in de 1e klasse, maar dit seizoen zal handhaven in de 2e klasse de doelstelling zijn. Vanaf de eerste minuut was Marvilde de veel sterkere ploeg. Na enkele mogelijkheden was het in de 14e minuut voor het eerst raak. Tayfun Yilmaz werd diep...Lees meer...
 • MVV doet zichzelf tekort in derby tegen VVV
  MVV MaastrichtHet is vrijdagavond dus tijd voor de Jupiler League na een voetbal loze week door de interlands van het Nederlands elftal. In Maastricht maakt men zich op voor de volgende derby van Limburg tegen VVV-Venlo. Daar waar de ploeg uit Maastricht de vorige Limburgse derby van twee weken geleden van Roda JC verloor ging men vanavond opzoek naar eerherstel in de thuiswedstrijd tegen VVV, en hoe! MVV begon erg sterk aan de wedstrijd en overrompelde VVV vanaf de aftrap compleet met aanvallend voetbal. Dit resulteerde na slechts 40 seconden al...Lees meer...

Advertentie

Economie

 • Export groeit opnieuw, vooral door de wederuitvoer
  Het volume van de export van goederen was in juli 4,1 procent groter dan in juli 2013. In juni groeide de uitvoer met 3,2 procent. De groei van de export is bijna helemaal toe te schrijven aan de wederuitvoer. Dit meldt het CBS vandaag. Het volume van de import was...Lees meer...
 • Omzet detailhandel in juli hoger
  In juli heeft de detailhandel 0,7 procent meer omgezet dan in dezelfde periode vorig jaar. De omzet was hoger doordat klanten meer producten kochten (groter volume). De prijzen daalden iets sterker dan in voorgaande maanden. Klanten gaven meer geld uit in winkels in voedings- en genotmiddelen, non-foodwinkels noteerden een kleine...Lees meer...

Dubbele overval in Badhoevedorp

Foto (c) Unique Photo Video

Zaterdagochtend heeft een 31-jarige man kort voor 12.00 uur een fotoshop aan de Arendstraat in Badhoevedorp overvallen. De man bedreigde het aanwezig personeelslid en deed een greep uit de kassa. De politie startte direct een groot onderzoek en ook via Burgernet werd mensen in de omgeving gevraagd uit te kijken naar de verdachte. Dankzij binnengekomen tips via Burgernet kon de verdachte even na 12.15 uur aangehouden worden in de buurt van de Havikstraat. Tijdens de aanhouding kwam er een melding binnen dat een opticien aan het Lorentzplein kort daarvoor ook was overvallen. Het signalement van de verdachte kwam overeen met de zojuist aangehouden man. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten en het onderzoek wordt voortgezet.
Leave a Reply

Brompot

 • Wetsvoorstel...
  GW uit V, politicus, gaat het dus toch doen: het indienen van een wetsvoorstel om de Zwarte Piet op de monumentenlijst te krijgen. Op deze manier hoopt hij de Sint-cultuur binnen ons land voor het nageslacht te behouden. Ik zag G tijdens een ochtendprogramma van Wakker Nederland op TV. Naar...Lees meer...