Kies je regio

Sport

 • FC Oss met gemak over Jong Twente heen
  FC Oss - Jong FC Twente 19122914 gHet leek er op alsof FC Oss donderdagavond goed naar de wedstrijd Ajax - Vitesse had gekeken, aangezien de ploeg van trainer Wil Boessen met goede zin het veld betrad. Net als de ploeg uit Arnhem tikten de Ossenaren de bal tot vier maal toe in het netje. Een mooie prestatie tegen de talenten van FC Twente, die amper iets wisten in te brengen tegen FC Oss. De eerste helft was er geen om over naar huis te schrijven. In het Frans Heesen Stadion in Oss leek...Lees meer...
 • Meesters van de wind ontmoetten elkaar woensdag in Zeeland
  sdfsdfsdfsdfsdfWoensdag hebben de winnaars van het NK Tegenwindfietsen, dat donderdag 10 december 2014 voor de tweede keer gehouden werd op de Oosterscheldekering in Zeeland, officieel de Zeeuwse wind met een grote windvaandel overgedragen aan Tour de France directeur Christian Prudhomme en gedeputeerde Provincie Zeeland Ben de Reu. De finish van de tweede etappe van de Tour vindt plaats op 5 juli 2015 in Zeeland. Niet voor niets op ongeveer dezelfde plek als het NK Tegenwindfietsen, een plek IN zee, met veel wind. Het is bekend dat Christianne Prudhomme fan is van Zeeland. Hij ziet de finish van de tweede etappe van...Lees meer...
 • Vreman trots op de Graafschap na 2-4 verlies tegen FC Twente
  Eén helft stille hoop op sensatie Na afloop kregen de spelers van de Graafschap een compliment van de trainer van Twente, Albert Schreuder. "Ze hebben het ons vooral in de eerste helft behoorlijk moeilijk gemaakt. Pas in de tweede helft werden de ruimtes wat groter en kon je het verschil eerste-eredivisie pas zien" Zijn collega Jan Vreman beaamde dit en gaf aan, dat tenminste één van de doelstellingen was gehaald. De Graafschap liet strijd zien en de 8154 toeschouwers (weer meer dan de vorige keer) kregen waar ze voor gekomen waren: Strijd!! Na de snelle openingsgoal van Vermeij in de 11e minuut, een...Lees meer...

Advertentie

Economie

 • Klijnsma: Introductie algemeen pensioenfonds dichterbij
  Pensioenfondsen die overwegen hun krachten te bundelen in een algemeen pensioenfonds krijgen de mogelijkheid om dat te doen. Staatssecretaris Klijnsma heeft vandaag het wetsvoorstel ‘Algemeen pensioenfonds’ naar de Tweede Kamer gestuurd. Dit wetsvoorstel maakt een nieuwe vorm van bundeling mogelijk van verschillende pensioenregelingen. Hierdoor kunnen allerlei voordelen worden gerealiseerd zoals...Lees meer...
 • In totaal zes miljoen voor het sectorplan groothandel
  Er komt in totaal zes miljoen euro beschikbaar voor het sectorplan in de groothandel. Minister Asscher betaalt daarvan de helft, de andere helft wordt betaald door werkgevers en vakbonden in de sector. Het geld is vooral bestemd voor scholing en nieuwe instroom van mensen met een kwetsbare positie op de...Lees meer...

Dubbele overval in Badhoevedorp

Foto (c) Unique Photo Video

Zaterdagochtend heeft een 31-jarige man kort voor 12.00 uur een fotoshop aan de Arendstraat in Badhoevedorp overvallen. De man bedreigde het aanwezig personeelslid en deed een greep uit de kassa. De politie startte direct een groot onderzoek en ook via Burgernet werd mensen in de omgeving gevraagd uit te kijken naar de verdachte. Dankzij binnengekomen tips via Burgernet kon de verdachte even na 12.15 uur aangehouden worden in de buurt van de Havikstraat. Tijdens de aanhouding kwam er een melding binnen dat een opticien aan het Lorentzplein kort daarvoor ook was overvallen. Het signalement van de verdachte kwam overeen met de zojuist aangehouden man. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten en het onderzoek wordt voortgezet.
Leave a Reply

Brompot

 • Brief aan mevr Oosterhuis, zangeres
  Beste mevrouw Oosterhuis. Ik heb via via gehoord dat u op semi-democratische wijze bent uitverkoren om ons land ergens in 2015 te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Oostenrijk. Het is dan de bedoeling dat u de wedstrijd gaat winnen. Tenminste, dat heeft u in de richting van de pers...Lees meer...