Kies je regio

Sport

 • Steun topsporters en bedrijven voor programma Alleen jij bepaalt wie je bent
  Het succesvolle programma Alleen jij bepaalt wie je bent blijft ook de komende jaren bestaan. Dat maakte minister Van der Steur van Veiligheid en Justitie vandaag bekend bij de negende sportieve opening van het parlementaire jaar. Dankzij de hulp van private partijen krijgen jongeren ook in de toekomst de kans om in teamverband te sporten onder begeleiding van speciaal opgeleide trainers. Bekende sporters Het programma Alleen jij bepaalt wie je bent is ontwikkeld door het ministerie van Veiligheid en Justitie. Dit jaar doen er al meer dan duizend jongeren mee in Nederland, Curacao en Aruba. Bekende sporters ondersteunen het project, zoals voetballer...Lees meer...
 • Nicky Kuiper, Jeffrey Altheer en Asumah Abubakar blijven bij Willem II
  Willem II voegt nog drie spelers toe aan de selectie. Nicky Kuiper, Jeffrey Altheer en Asumah Abubakar hebben afgelopen periode al bij Willem II getraind en blijven bij de Tricolores. Kuiper en Abubakar tekenen een contract van een jaar met een optie van een jaar en Altheer blijft op amateurbasis. Nicky Kuiper (26) trainde al vanaf het begin van de voorbereiding mee en sluit nu definitief aan bij de selectie. Hierdoor is nu ook de linksback positie dubbel bezet. Asumah Abubakar is een 18-jarige talentvolle aanvaller met Ghanese roots. Hij liep de afgelopen weken stage bij Willem II. De speler zal na...Lees meer...
 • Landelijke subsidieregeling voor energiemaatregelen sportclubs
  Sportverenigingen die maatregelen nemen om hun energieverbruik te verminderen kunnen rekenen op een subsidie van 30% van de investering. Als de vereniging eerst een energieadvies laat maken wordt de subsidie met 500 euro verhoogd. Deze subsidie is beschikbaar voor investeringen boven de 3000 euro. Dat staat in de nieuwe subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties die vandaag is gepubliceerd. De regeling wordt uitgevoerd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Ook wordt het mogelijk voor verenigingen om bij de Stichting Waarborgfonds Sport (SWS) een borgstelling te krijgen voor een lening waarmee zij de investering kunnen doen. LED verlichting, isolatie, zonnepanelen en zonneboilers Deze regeling heeft...Lees meer...

Advertentie

Economie

 • Intel investeert in nationaal icoon QuTech in Delft
  Intel, de grootste chipproducent ter wereld, heeft vandaag bekend gemaakt dat het bedrijf een samenwerkingsovereenkomst sluit met QuTech in Delft, het instituut dat zich toelegt op het ontwikkelen van quantum computers en quantum internet. Intel en QuTech zetten zich de komende 10 jaar in om quantum chips te ontwikkelen, die...Lees meer...
 • China domineert containervervoer naar Rotterdamse haven
  Bijna een kwart van de goederen die in de Rotterdamse haven worden gelost zijn afkomstig uit China. Het aantal containers vanuit China is in 2014 met 9 procent gestegen en deze stijging zet ook begin 2015 verder door, ondanks de teruggang in de Chinese economie. Dit meldt CBS. 10 procent meer goederen...Lees meer...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Dubbele overval in Badhoevedorp

Foto (c) Unique Photo Video

Zaterdagochtend heeft een 31-jarige man kort voor 12.00 uur een fotoshop aan de Arendstraat in Badhoevedorp overvallen. De man bedreigde het aanwezig personeelslid en deed een greep uit de kassa. De politie startte direct een groot onderzoek en ook via Burgernet werd mensen in de omgeving gevraagd uit te kijken naar de verdachte. Dankzij binnengekomen tips via Burgernet kon de verdachte even na 12.15 uur aangehouden worden in de buurt van de Havikstraat. Tijdens de aanhouding kwam er een melding binnen dat een opticien aan het Lorentzplein kort daarvoor ook was overvallen. Het signalement van de verdachte kwam overeen met de zojuist aangehouden man. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten en het onderzoek wordt voortgezet.
Leave a Reply

Brompot

 • Vakantietijd
  Het klinkt wellicht wat vreemd, maar ik neem tijdens de vakantieperiode geen vakantie. Dat doe ik al jaren niet meer en ik moet zeggen, dat bevalt prima. Het is geweldig leven als vijfenzeventig procent van de BV Nederland over de grens joept en zich er een poosje niet meer mee...Lees meer...