Kies je regio

Bullguard Internet Security, free 60 days Trial, NL

Sport

 • Schippers wil EU-inzet eerlijke toewijzing sportevenementen
  Minister Edith Schippers (VWS) heeft vandaag in Brussel een Europese Raad van sportministers bijgewoond. Op deze vergadering droeg de Luxemburgse minister Romain Schneider het voorzitterschap van de EU-Sportraad symbolisch over aan Schippers. Nederland bekleedt in het eerste half jaar van 2016 het voorzitterschap van de Europese Unie. Schippers presenteerde in de vergadering haar prioriteit tijdens het Nederlandse voorzitterschap van de EU-Sportraad: integriteit in de sport. Het gaat daarbij om goed bestuur bij de toewijzing van grote internationale sportevenementen, maar ook om de bestrijding van doping en matchfixing. In het bijzonder ging Schippers vandaag in Brussel in op het belang van integriteit...Lees meer...
 • Nederlandse sportschool op de zaak wordt wereldspeler
  De snel groeiende Nederlandse fitnessketen fit20 gaat internationaal de boer op. De fitnessmethode, waarbij medewerkers bij de fit20@work variant 1 keer per week 20 minuten intensief trainen in een ruimte binnen hun eigen bedrijf, opende onlangs zijn eerste twee vestigingen in België en staat op het punt uit te breiden met studio’s in Luxemburg, Duitsland, Qatar en China. ,,We gaan een wereldspeler worden,” zegt oprichter en algemeen directeur Walter Vendel. In Nederland telt fit20 inmiddels 60 vestigingen en dat aantal groeit snel door. In België opende de keten onlangs studio’s in Brussel en Antwerpen. Daar komen binnenkort meer landen...Lees meer...
 • Anti-dopingsysteem onmisbaar voor topsporters
  Uit onderzoek van de Dopingautoriteit blijkt dat het zogenoemde NZVT-keurmerk van groot belang is voor topsporters. 'Als alle topsporters alleen supplementen gebruiken met een NZVT-keurmerk, zou waarschijnlijk niemand ooit nog positief testen door het gebruik van voedingssupplementen'. Dit schrijft de Dopingautoriteit in haar vandaag gepubliceerde rapport over de aanwezigheid van dopingstoffen in hoog-risico-sportvoedingssupplementen verkrijgbaar in Nederlandse Webshops. Uit het rapport blijkt dat via webshops relatief veel hoog-risico sportvoedingssupplementen worden aangeboden die niet NZVT-getest zijn en een risico vormen voor topsporters. Het gaat hierbij om sportvoedingssupplementen die de nadruk leggen op hormoonregulatie, spierversterking, gewichtsverlies en het verkrijgen van meer energie. Maar meer...Lees meer...

Advertentie

Geox kinderschoenen 500x500 gif

Economie

 • Nieuw platform voor kennis over MKB
  Overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen slaan de handen ineen om meer informatie en gegevens over het MKB te verzamelen en hen daarmee beter van dienst te zijn. Deze informatie wordt gebundeld op het nieuwe kennisplatform De Staat van het MKB. Het platform werd vandaag gelanceerd in de Mailetoren in Den Haag...Lees meer...
 • Annemarie Jorritsma gaat zich inzetten voor betere doorstroom van vrouwen naar de top
  Annemarie Jorritsma gaat zich inzetten voor betere doorstroom van vrouwen naar de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Minister Jet Bussemaker heeft Jorritsma aangesteld als Kwartiermaker voor Topvrouwen.nl, de aanpak voor meer diversiteit aan de top. De VVD-politica volgt daarmee oud-kamervoorzitter Gerdi Verbeet (PvdA) op, die afgelopen jaar samen met Leo...Lees meer...
500x500 gratis verzending van bloemen

Dubbele overval in Badhoevedorp

Foto (c) Unique Photo Video

Zaterdagochtend heeft een 31-jarige man kort voor 12.00 uur een fotoshop aan de Arendstraat in Badhoevedorp overvallen. De man bedreigde het aanwezig personeelslid en deed een greep uit de kassa. De politie startte direct een groot onderzoek en ook via Burgernet werd mensen in de omgeving gevraagd uit te kijken naar de verdachte. Dankzij binnengekomen tips via Burgernet kon de verdachte even na 12.15 uur aangehouden worden in de buurt van de Havikstraat. Tijdens de aanhouding kwam er een melding binnen dat een opticien aan het Lorentzplein kort daarvoor ook was overvallen. Het signalement van de verdachte kwam overeen met de zojuist aangehouden man. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten en het onderzoek wordt voortgezet.
Leave a Reply

Brompot

 • Heimwee...
  Wij Nederlanders hebben altijd de eigenaardige gewoonte om ons gevoel van heimwee breed uit te meten en er vervolgens over te zeuren en te klagen. Het zit in onze genen. Zo hadden we afgelopen week het heimwee-gedoe over Sesamstraat. Eigenlijk gebeurt er helemaal niets, maar we staan wel...Lees meer...