Kies je regio

Sport

 • Heracles Almelo huurt Tim Breukers
  HeraclesTim Breukers keert terug naar Heracles Almelo. De 27-jarige verdediger wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van FC Twente. Breukers maakte in het seizoen 2007-2008 zijn debuut in het betaald voetbal bij Heracles Almelo. Tot de zomer van 2012 kwam hij tot 134 competitiewedstrijden in het eerste elftal. In 2012 maakte hij de overstap naar FC Twente. “Met Tim hebben we er een goede verdedigende versterking bij”, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. “Hij is bovendien een jongen van de streek die hier al jaren heeft rondgelopen. Hij kent Heracles Almelo en onze...Lees meer...
 • Vos stelt teleur in wereldbekerwedstrijd Hoogerheide
  Eva LechnerDe Italiaanse Eva Lechner is winnares geworden bij de wereldbekerwerdstrijd veldrijden, zondag in het Brabantse Hoogerheide. Voor de Italiaanse was het haar eerste overwinning in een wereldbekerwedstrijd. Lechner reed in de laatste ronden voor het einde weg bij haar medekopgenoten Katerina Nash en Pauline Ferrand Prevot, met wie zij reeds eerder al de voorsprong had genomen. Gedoodverfde kanshebster op de winst, Marianne Vos, stelde teleur. Een hamstringblessure gooide roet in het eten, waardoor Vos als twaalde finishte. Sabrina Stultiens was de beste Nederlandse, op de vijfde plek, na de Belgische Sanne Cant,...Lees meer...
 • Mathieu van der Poel wint wereldbekerwedstrijd Hoogerheide overtuigend.
  Mathieu v.d. PoelDe 19-jarige Mathieu van der Poel heeft zondag bij de wereldbekerwedstrijd voor profs in Hoogerheide overtuigend de winst gegrepen. Van der Poel bleef bij de Grote Prijs Adrie van der Poel, zoals de wedstrijd naar zijn vader genoemd werd, de Belgen Wout van Aert en Gianne Vermeersch voor. Van der Poel, die eerder dee maand in Veldhoven Nederlands kampioen werd, zal volgende week bij het WK in het Tsjechische Tabor bij de Elite starten, waardoor hij verplicht was in deze categorie te starten in Hoogerheide. Niet onverdienstelijk, zo bleek zondagmiddag. Van...Lees meer...

Advertentie

Economie

 • Minister Kamp opent Chinese deuren voor Nederlandse ondernemers
  chinaKomende week brengt minister Henk Kamp van Economische Zaken (EZ) een werkbezoek aan China. Het doel van het bezoek is om de kansen voor Nederlandse ondernemers en wetenschappers op deze almaar groeiende markt te vergroten en meer Chinese investeringen en toeristen naar...Lees meer...
 • Verkoop overtollig vastgoed Rijk brengt 125 miljoen op
  Het Rijksvastgoedbedrijf heeft vorig jaar voor 125 miljoen euro aan overtollig vastgoed van het Rijk verkocht. In totaal ging het om 160 verkooptransacties, voor het grootste deel van grond (totaal ruim 400 hectare). Er werden 27 gebouwen of complexen verkocht met een totale vloeroppervlakte van circa 300.000 vierkante meter. Het...Lees meer...

Dubbele overval in Badhoevedorp

Foto (c) Unique Photo Video

Zaterdagochtend heeft een 31-jarige man kort voor 12.00 uur een fotoshop aan de Arendstraat in Badhoevedorp overvallen. De man bedreigde het aanwezig personeelslid en deed een greep uit de kassa. De politie startte direct een groot onderzoek en ook via Burgernet werd mensen in de omgeving gevraagd uit te kijken naar de verdachte. Dankzij binnengekomen tips via Burgernet kon de verdachte even na 12.15 uur aangehouden worden in de buurt van de Havikstraat. Tijdens de aanhouding kwam er een melding binnen dat een opticien aan het Lorentzplein kort daarvoor ook was overvallen. Het signalement van de verdachte kwam overeen met de zojuist aangehouden man. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten en het onderzoek wordt voortgezet.
Leave a Reply

Brompot

 • De Hollandse moraal
  Afgelopen week stond onze Koning Alex nog in Westerbork de namen van de tijdens de tweede wereldoorlog vanuit Nederland gedeporteerde en omgekomen joden op te lezen. Vandaag zit hij ergens in Saoedi Arabië om de één of andere overleden Saoedische Koning de laatste eer te bewijzen. Nou ja, eer, hij gaat waarschijnlijk kijken of...Lees meer...