Kies je regio

Sport

 • Johan Cruijff Schaal: strijd van Groningen, PSV én Lars
  De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tussen bekerwinnaar FC Groningen en landskampioen PSV markeert komende zondag niet alleen de start van het nieuwe voetbalseizoen maar ook van de Zwaluwen Jeugd Actie. Al meer dan 55 jaar zamelt de Zwaluwen Jeugd Actie geld in voor kinderen met een spierziekte. Die inzameling dient deze keer een concreter doel dan ooit: een veelbelovend nieuw onderzoek dat in de toekomst mogelijk duizenden kinderen met een spierziekte kan helpen.   Voor de 11-jarige Lars Appeldoorn kan dat onderzoek niet snel genoeg van start gaan. Hij leidt aan een zeldzame spierziekte met de ingewikkelde naam mitochondriële myopathie....Lees meer...
 • FC Den Bosch versterkt zich met Arda Havar en Juan José Serrano de la Cruz Vidal
  FC Den Bosch heeft haar selectie versterkt met spelers Arda Havar en Juan José Serrano de la Cruz Vidal. Beide spelers liepen de afgelopen periode succesvol stage bij de Bossche club. Arda Havar (28) is een aanvallend ingestelde speler die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan. Havar is geboren op 6 september 1986 in ’s-Hertogenbosch en is met FC Den Bosch een contract voor één seizoen overeengekomen, met een optie tot verlenging aan Bossche zijde voor nog één seizoen. Juan José Serrano de la Cruz Vidal (21) is een middenvelder die in Spanje is geboren...Lees meer...
 • Verdachten FC Utrecht - Derby County 2 oktober voor de rechter
  Twaalf van de zestien verdachten die betrokken waren bij de voetbalrellen op vrijdag 24 juli tijdens het oefenduel tussen FC Utrecht en het Engelse Derby County, zijn gedagvaard voor een zitting van de politierechter op 2 oktober aanstaande. Zij worden allen verdacht van openlijke geweldpleging. Het had vrijdagmiddag een mooie oefenwedstrijd moeten worden, maar deze werd overschaduwd door ongeregeldheden waarbij er geweld werd gebruikt door een aantal fans van FC Utrecht. De politie greep snel in en hield zestien personen aan, waarvan er vier zijn afgehandeld door de politie. Zij krijgen een bekeuring. De zaken van de overige twaalf verdachten zijn...Lees meer...

Advertentie

Economie

 • Afzetprijzen industrie opnieuw lager dan een jaar eerder
  De afzetprijzen van de Nederlandse industrie waren in juni 5,4 procent lager dan in juni 2014. In mei 2015 waren de prijzen 4,9 procent lager dan een jaar eerder. Het verloop van de afzetprijzen van de industrie hangt sterk samen met de ontwikkeling van de olieprijs, aldus CBS. Exclusief de...Lees meer...
 • Zeven van de tien Somaliërs in de bijstand
  Bijna zeven van de tien volwassen Somaliërs in Nederland hebben een bijstandsuitkering. Ook ruim de helft van de mensen met de Syrische, Iraakse of Eritrese nationaliteit heeft bijstand. Het gaat vooral om voormalige asielzoekers. Dat meldt CBS op basis van onderzoek naar bijstandsuitkeringen op basis van nationaliteit. Eind 2014 ontvingen in...Lees meer...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Dubbele overval in Badhoevedorp

Foto (c) Unique Photo Video

Zaterdagochtend heeft een 31-jarige man kort voor 12.00 uur een fotoshop aan de Arendstraat in Badhoevedorp overvallen. De man bedreigde het aanwezig personeelslid en deed een greep uit de kassa. De politie startte direct een groot onderzoek en ook via Burgernet werd mensen in de omgeving gevraagd uit te kijken naar de verdachte. Dankzij binnengekomen tips via Burgernet kon de verdachte even na 12.15 uur aangehouden worden in de buurt van de Havikstraat. Tijdens de aanhouding kwam er een melding binnen dat een opticien aan het Lorentzplein kort daarvoor ook was overvallen. Het signalement van de verdachte kwam overeen met de zojuist aangehouden man. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten en het onderzoek wordt voortgezet.
Leave a Reply

Brompot

 • MH17, Een kalenderjaar verder
  De kalender levert het bewijs, geen speld tussen te krijgen: de MH17 werd een jaar geleden uit de lucht geschoten. Kalenders doen wat dat betreft hun werk zorgvuldig, accuraat en zijn meedogenloos. De één zal het prettig vinden om eraan te worden herinnerd. Dat zijn degenen die in de vaart...Lees meer...