Kies je regio

Sport

 • Bert van Oostveen stopt als directeur betaald voetbal KNVB
  oostveenBert van Oostveen legt zijn functie als bestuursvoorzitter en directeur betaald voetbal bij de KNVB per 1 september neer. In die hoedanigheid gaf hij de afgelopen 6 jaar leiding aan de sectie betaald voetbal. Van Oostveen blijft voorlopig nog aan de KNVB verbonden als secretaris-generaal en toernooidirecteur voor het EK vrouwen 2017. Bert van Oostveen: “De afgelopen tijd als bestuursvoorzitter betaald voetbal is mooi, maar tegelijkertijd bovenmatig intensief geweest. Daarom heb ik de zomerperiode deels gebruikt om eens goed na te denken over mijn eigen toekomst. Veel projecten slaagden, veel ambities werden...Lees meer...
 • Samuel Armenteros terug in Almelo
  Samuel Armenteros keert terug bij Heracles Almelo. De 26-jarige aanvaller tekent een contract voor een seizoen met een optie voor nog een jaar. De medische keuring heeft inmiddels plaatsgevonden. “Na de verkoop van Gaul Gladon, wat snel en onverwacht ging, waren we op zoek naar een spits die er direct staat”, vertelt directeur Nico-Jan Hoogma. “Na het eerste contact met Wolverhampton Wanderers hebben we meteen contact gelegd met Samuel Armenteros die transfervrij was. We hebben positieve gesprekken gehad en we zijn blij dat we hem snel hebben kunnen vastleggen.” Samuel Armenteros speelde eerder tussen 2009 en januari 2013 in Almelo,...Lees meer...
 • Bloemendaalselectie rond met laatste versterkingen
  BloemendaalHet komend seizoen beschikt HC Bloemendaal Heren 1 over een selectie met een mooie mix van talent en ervaring. Coach Michiel van den Heuvel, een oude bekende, staat aan het hoofd van deze groep. Daniel Beale uit Australie (23 jaar, voorheen captain van jong-Australië) sluit aan bij Bloemendaal. Daniel maakte onderdeel uit van het Australisch nationaal team bij de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Eerder was de komst al aangekondigd van een aantal topspelers uit het buitenland: Florian Fuchs, Blake Govers en Manu Stockbroekx. Uit de eigen jeugd stapt Sam Martens over naar...Lees meer...

Advertentie

Geox kinderschoenen 500x500 gif

Economie

 • Audax neemt eLinea over
  Audax heeft overeenstemming bereikt met de curator over een overname van de in staat van faillissement verkerende eReaders Groep B.V. en eLinea B.V. De curator is Jan Joost Wittekamp van EBH Elshof Advocaten met vestigingen in Delft en Naaldwijk. Het betreft de overname van alle activiteiten door middel van een activa-transactie. Na de...Lees meer...
 • Meer rijke Russen zoeken woning in Nederland
  Nederland - met name de regio Amsterdam - wordt steeds populairder bij rijke Russen die een woning in het buitenland willen kopen. Ze zijn vooral op zoek naar grachtenpanden en dure villa's in 't Gooi, Bloemendaal of Aerdenhout. Vermogende zakenlieden, investeerders en bankiers zien Nederland als een stabiel en veilig land...Lees meer...
500x500 gratis verzending van bloemen

Dubbele overval in Badhoevedorp

Foto (c) Unique Photo Video

Zaterdagochtend heeft een 31-jarige man kort voor 12.00 uur een fotoshop aan de Arendstraat in Badhoevedorp overvallen. De man bedreigde het aanwezig personeelslid en deed een greep uit de kassa. De politie startte direct een groot onderzoek en ook via Burgernet werd mensen in de omgeving gevraagd uit te kijken naar de verdachte. Dankzij binnengekomen tips via Burgernet kon de verdachte even na 12.15 uur aangehouden worden in de buurt van de Havikstraat. Tijdens de aanhouding kwam er een melding binnen dat een opticien aan het Lorentzplein kort daarvoor ook was overvallen. Het signalement van de verdachte kwam overeen met de zojuist aangehouden man. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten en het onderzoek wordt voortgezet.

BBQcenter_algemeneshopbanner_468x60

Leave a Reply

Brompot

 • Rio
  Ik kan me de top 40 deun nog herinneren: 'Rio de Janeiro' van de dames Maywood uit 1981. Een verschrikkelijk lied van een even verschrikkelijk duo. Gelukkig kwamen ze er zelf op tijd achter en zijn al ruziend uit elkaar gevallen zodat we er anno 2016 weinig last meer van...Lees meer...