Like us!

Bijlage

  • Mottoborden langs snelwegen verdwijnen uitgezonderd borden bij trajectcontrolesystemen
    In het verleden zijn in opdracht van het OM zogenaamde mottoborden geplaatst langs wegen waar extra werd gehandhaafd op snelheid. De locaties zijn destijds in samenspraak met de wegbeheerder en de politie bepaald. Het bestand aan borden is sindsdien vrij statisch geweest ondanks het feit dat veel wegen nadien anders zijn ingericht, waardoor extra controles overbodig werden. Er is daarom niet...lees meer...

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Duitser beroofd van koffer met fors geldbedrag

Woensdag is een 66-jarige man uit de Duitse deelstaat Hessen in Venlo beroofd van een koffer waarin een fors geldbedrag zat. De man stond rond 12:00 uur op de parkeerplaats langs de Kaldenkerkerweg toen een man zijn koffer wegpakte en ervandoor ging. Hierna stak de man rennend de straat over, waar hij in een gereedstaande auto sprong en wegreed. Het gaat om een grijze Citroën met het buitenlandse kenteken 231 R G4..
Leave a Reply

Brompot

  • MH17, Een kalenderjaar verder
    De kalender levert het bewijs, geen speld tussen te krijgen: de MH17 werd een jaar geleden uit de lucht geschoten. Kalenders doen wat dat betreft hun werk zorgvuldig, accuraat en zijn meedogenloos. De één zal het prettig vinden om eraan te worden herinnerd. Dat zijn degenen die in de vaart...Lees meer...