Like us!

Bijlage

  • PayPal rukt op in het normale betaalverkeer
    PayPal heeft aangekondigd dat 1500 locaties in heel Nederland, waaronder restaurants, cafés, bioscopen en parkeermeters, vanaf vandaag PayPal-betalingen accepteren. PayPal heeft de handen ineen geslagen met de populaire MyOrder mobiele betalingsoplossing van Rabobank, zodat PayPal-klanten bij geselecteerde MyOrder-locaties kunnen inchecken en betalen met de PayPal-app op hun smartphone, zonder geld of een creditcard bij zich te hoeven hebben. Alle locaties in...lees meer...

Duitser beroofd van koffer met fors geldbedrag

Woensdag is een 66-jarige man uit de Duitse deelstaat Hessen in Venlo beroofd van een koffer waarin een fors geldbedrag zat. De man stond rond 12:00 uur op de parkeerplaats langs de Kaldenkerkerweg toen een man zijn koffer wegpakte en ervandoor ging. Hierna stak de man rennend de straat over, waar hij in een gereedstaande auto sprong en wegreed. Het gaat om een grijze Citroën met het buitenlandse kenteken 231 R G4..
Leave a Reply

Brompot

  • MH17, de emotie
    Er is een tijd geweest dat ik bij elke gebeurtenis van enige importantie de schrijfmachine op tafel kwakte en er een zwaar emotioneel stuk over dichtte waarbij ik een dag later al spijt voelde. Omdat mistige emotie nu eenmaal snel vervliegt waardoor de realiteit zichtbaar wordt... En die is altijd...Lees meer...