Like us!

Bijlage

  • Van Rijn verscherpt regels e-sigaretten
    Staatssecretaris Martin van Rijn (VWS) heeft de regels voor e-sigaretten aangescherpt. In de Warenwet staan vanaf vandaag een aantal specifieke eisen met betrekking tot veiligheid, kwaliteit, etikettering en reclame. Daarmee wordt bijvoorbeeld geregeld dat er kinderveilige sluitingen moeten zitten op navulverpakkingen met nicotine, dat reclame uitingen geen gezondheidsclaims mogen bevatten en dat duidelijk gewaarschuwd wordt voor de verslavende werking van...lees meer...

Duitser beroofd van koffer met fors geldbedrag

Woensdag is een 66-jarige man uit de Duitse deelstaat Hessen in Venlo beroofd van een koffer waarin een fors geldbedrag zat. De man stond rond 12:00 uur op de parkeerplaats langs de Kaldenkerkerweg toen een man zijn koffer wegpakte en ervandoor ging. Hierna stak de man rennend de straat over, waar hij in een gereedstaande auto sprong en wegreed. Het gaat om een grijze Citroën met het buitenlandse kenteken 231 R G4..
Leave a Reply

Brompot

  • Het vaatdoekje
    De mededeling van minister Edith Schippers klonk een beetje truttig: elke dag een schoon vaatdoekje op het aanrecht. Mijn echtgenote, volgens het ooit door de gemeente afgegeven trouwboekje de “functioneel vaatdoekjes-eigenaar” in ons gezin, vond dat ook. En ze vond nog iets: de naam Edith lijkt wel heel erg op...Lees meer...