120x600 banner

Bijlage

  • Student moet betalende ouders te vriend houden
    Ruzie met de ouwelui is nooit leuk. En nog vervelender als je zonder hun bijdrage niet kunt studeren. Eén op de zes studenten houdt zijn ouders vanwege deze financiële afhankelijkheid bewust te vriend. Bij de studenten die onder het sociaal leenstelsel vallen, is dit zelfs één op vijf. Woorden inslikken, conflicten vermijden en af en toe een bloemetje meebrengen; dat...lees meer...


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Duitser beroofd van koffer met fors geldbedrag

Woensdag is een 66-jarige man uit de Duitse deelstaat Hessen in Venlo beroofd van een koffer waarin een fors geldbedrag zat. De man stond rond 12:00 uur op de parkeerplaats langs de Kaldenkerkerweg toen een man zijn koffer wegpakte en ervandoor ging. Hierna stak de man rennend de straat over, waar hij in een gereedstaande auto sprong en wegreed. Het gaat om een grijze Citroën met het buitenlandse kenteken 231 R G4..

BBQcenter_algemeneshopbanner_468x60

Leave a Reply

Brompot

  • Rio
    Ik kan me de top 40 deun nog herinneren: 'Rio de Janeiro' van de dames Maywood uit 1981. Een verschrikkelijk lied van een even verschrikkelijk duo. Gelukkig kwamen ze er zelf op tijd achter en zijn al ruziend uit elkaar gevallen zodat we er anno 2016 weinig last meer van...Lees meer...