Start nu voor €0,0 en receptenboekje gratis bij WW (160x600)

Bijlage

  • Veel interesse She Decides conferentie Brussel
    Meer dan 40 landen hebben aangekondigd aanwezig te zijn op de She Decides conferentie aankomende donderdag in Brussel. De conferentie gaat over het in stand houden van programma's voor gezinsplanning in ontwikkelingslanden, nu de nieuwe regering van de Verenigde Staten daar onlangs een streep doorheen zette. Minister Ploumen, initiatiefnemer van She Decides: 'Het is fantastisch dat zoveel landen hun betrokkenheid...lees meer...


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Duitser beroofd van koffer met fors geldbedrag

Woensdag is een 66-jarige man uit de Duitse deelstaat Hessen in Venlo beroofd van een koffer waarin een fors geldbedrag zat. De man stond rond 12:00 uur op de parkeerplaats langs de Kaldenkerkerweg toen een man zijn koffer wegpakte en ervandoor ging. Hierna stak de man rennend de straat over, waar hij in een gereedstaande auto sprong en wegreed. Het gaat om een grijze Citroën met het buitenlandse kenteken 231 R G4..

banner 468x60 JPG

Leave a Reply

120x600 banner

Brompot

  • Rio
    Ik kan me de top 40 deun nog herinneren: 'Rio de Janeiro' van de dames Maywood uit 1981. Een verschrikkelijk lied van een even verschrikkelijk duo. Gelukkig kwamen ze er zelf op tijd achter en zijn al ruziend uit elkaar gevallen zodat we er anno 2016 weinig last meer van...Lees meer...