Like us!

Bijlage

  • Koenders: 'Fundamentele waarden blijven basis voor partnerschap met oostelijke buren'
    Nederland en de Europese Unie gaan de relatie met de oostelijke buurlanden verder intensiveren. Minister Koenders (Buitenlandse Zaken) maakte dit vrijdag bekend tijdens de Oostelijk Partnerschap-top in Riga, een samenwerkingsverband tussen de EU en Armenië, Azerbeidzjan, Georgië, Moldavië, Oekraïne en Wit-Rusland. ‘Tijden van toegenomen spanningen vragen om betere relaties en nauwere samenwerking’, aldus Koenders. ‘Het Oostelijk Partnerschap is meer dan ooit...lees meer...

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Duitser beroofd van koffer met fors geldbedrag

Woensdag is een 66-jarige man uit de Duitse deelstaat Hessen in Venlo beroofd van een koffer waarin een fors geldbedrag zat. De man stond rond 12:00 uur op de parkeerplaats langs de Kaldenkerkerweg toen een man zijn koffer wegpakte en ervandoor ging. Hierna stak de man rennend de straat over, waar hij in een gereedstaande auto sprong en wegreed. Het gaat om een grijze Citroën met het buitenlandse kenteken 231 R G4..
Leave a Reply

Brompot

  • Brief aan Trijntje
    Beste Mevrouw Oosterhuis, Ik heb het een tijdje geleden, toen u werd uitverkoren voor het songfestival al voorspeld: u moet het niet hebben van uw zangkwaliteiten. Daar gaat u het niet mee redden. Het leunt vervolgens ook wel een beetje tegen mijn lijfspreuk aan: “Al sturen we een gouden kraai, het...Lees meer...