Like us!

Bijlage

  • Energietarieven dalen nog verder - Ondanks minder gas uit Groningen
    De drie grootste energieleveranciers hebben hun tarieven voor het komende halfjaar bekend gemaakt. Eneco, Nuon en Essent verlagen per 1 juli de variabele energietarieven. Dit betekent dat de consument minder gaat betalen voor energie. Vooral Eneco valt op met een grote verlaging van het gastarief. De daling van het tarief is te danken aan de verlaging van de stroom- en...lees meer...

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Duitser beroofd van koffer met fors geldbedrag

Woensdag is een 66-jarige man uit de Duitse deelstaat Hessen in Venlo beroofd van een koffer waarin een fors geldbedrag zat. De man stond rond 12:00 uur op de parkeerplaats langs de Kaldenkerkerweg toen een man zijn koffer wegpakte en ervandoor ging. Hierna stak de man rennend de straat over, waar hij in een gereedstaande auto sprong en wegreed. Het gaat om een grijze Citroën met het buitenlandse kenteken 231 R G4..
Leave a Reply

Brompot

  • Hansje en de labbekakkers
    Het was de week van de statements. Een week waarin de top van Nederland hun mondje roerde. Het begon allemaal met Hansje de Boer, voorman van de Dikke Deuren-klup oftewel het VNO NCW. Dat is de vereniging van ondernemend Nederland. Voor het beeld: de leden van deze club bestaan uit...Lees meer...