Like us!

Bijlage

  • Minister-president reikt diploma's uit aan militaire officieren
    Minister-president Rutte reikt maandag 12 oktober 2015 officiersdiploma's uit aan de cadetten van de Koninklijke Militaire Academie (KMA) in Breda. Hij spreekt hierbij de afgestudeerden toe. Bijna 160 cadetten rondden het afgelopen jaar hun opleiding succesvol af. De diploma-uitreiking, ook wel bullenparade genoemd, vormt voor de cadetten de eerste mijlpaal in hun carrière bij Defensie. Na de ceremonie breekt voor de...lees meer...

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Duitser beroofd van koffer met fors geldbedrag

Woensdag is een 66-jarige man uit de Duitse deelstaat Hessen in Venlo beroofd van een koffer waarin een fors geldbedrag zat. De man stond rond 12:00 uur op de parkeerplaats langs de Kaldenkerkerweg toen een man zijn koffer wegpakte en ervandoor ging. Hierna stak de man rennend de straat over, waar hij in een gereedstaande auto sprong en wegreed. Het gaat om een grijze Citroën met het buitenlandse kenteken 231 R G4..
Leave a Reply

Brompot

  • Oranjebitter…
    Ik heb haar binnen een uurtje tijd drieëntachtig keer op de stoeprand zien stuiteren. Mevrouw Bep Hutsefluts uit Oranje. Ze had gedemonstreerd tegen de aangekondigde komst van zevenhonderd extra asielzoekers en probeerde de gouden koets van de boodschapper des konings, Dijkhoff, tegen te houden. Ik vond het wel wat hebben....Lees meer...