120x600 banner

Bijlage

  • Aantal vrijwilligers VluchtelingenWerk verdubbeld
    Het aantal actieve vrijwilligers van VluchtelingenWerk Nederland is het afgelopen jaar verdubbeld naar 14.000. Dat maakt de organisatie bekend op Nationale Vrijwilligersdag. Volgens Dorine Manson, directeur van VluchtelingenWerk Nederland, laten de vele aanmeldingen zien dat er draagvlak is voor de opvang van vluchtelingen in Nederland: "Het afgelopen jaar waren vluchtelingen veelvuldig in het nieuws. Door zich aan te melden als...lees meer...


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Duitser beroofd van koffer met fors geldbedrag

Woensdag is een 66-jarige man uit de Duitse deelstaat Hessen in Venlo beroofd van een koffer waarin een fors geldbedrag zat. De man stond rond 12:00 uur op de parkeerplaats langs de Kaldenkerkerweg toen een man zijn koffer wegpakte en ervandoor ging. Hierna stak de man rennend de straat over, waar hij in een gereedstaande auto sprong en wegreed. Het gaat om een grijze Citroën met het buitenlandse kenteken 231 R G4..

Start nu voor €0,- bij Weight Watchers (468x60) gif

Leave a Reply

Brompot

  • Rio
    Ik kan me de top 40 deun nog herinneren: 'Rio de Janeiro' van de dames Maywood uit 1981. Een verschrikkelijk lied van een even verschrikkelijk duo. Gelukkig kwamen ze er zelf op tijd achter en zijn al ruziend uit elkaar gevallen zodat we er anno 2016 weinig last meer van...Lees meer...