160x600 S6 samsung 34e

Bijlage

  • Aantal vrijwilligers VluchtelingenWerk verdubbeld
    Het aantal actieve vrijwilligers van VluchtelingenWerk Nederland is het afgelopen jaar verdubbeld naar 14.000. Dat maakt de organisatie bekend op Nationale Vrijwilligersdag. Volgens Dorine Manson, directeur van VluchtelingenWerk Nederland, laten de vele aanmeldingen zien dat er draagvlak is voor de opvang van vluchtelingen in Nederland: "Het afgelopen jaar waren vluchtelingen veelvuldig in het nieuws. Door zich aan te melden als...Lees meer...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Drugslaboratorium aangetroffen in Waalwijk

De politie heeft woensdag rond 17.30 uur in een bedrijfsruimte bij een woning aan de Olympiaweg in Waalwijk een drugslaboratorium met diverse chemicaliën aangetroffen. Bij de actie werden door het Arrestatie Team twee mannen uit Breda (50 en 52 jaar) en een 30-jarige Tilburger aangehouden. De recherche kwam het ‘lab’ door uitgebreid onderzoek op het spoor.

Verras uw kind met gratis kinderboeken pakket

Medewerkers van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen zijn direct naar binnen gegaan en hebben een onderzoek ingesteld. Vandaag wordt het ‘lab’ ontmanteld. De verdachten zijn in verzekering gesteld.

Start nu voor €0,- bij Weight Watchers (468x60) gif

Leave a Reply

Brompot

  • Rio
    Ik kan me de top 40 deun nog herinneren: 'Rio de Janeiro' van de dames Maywood uit 1981. Een verschrikkelijk lied van een even verschrikkelijk duo. Gelukkig kwamen ze er zelf op tijd achter en zijn al ruziend uit elkaar gevallen zodat we er anno 2016 weinig last meer van...Lees meer...