Like HNU Brabant

Bijlage

  • Feniks Talent vangt hoogbegaafde dropouts op uit Passend Onderwijs
    Feniks talentbegeleiding is een PGB- en onderwijsarrangementenlocatie voor hoogbegaafde leerlingen die uit het middelbaar of voortgezet onderwijs dreigen te vallen of reeds vastgelopen zijn. Feniks Talentbegeleiding biedt hen de kans een leven te creëren waarin ze goed tot hun recht en goed in hun vel komen te zitten. Bij veel jongeren die vast (dreigen te) lopen in het onderwijs is in...Lees meer...

Drugslaboratorium aangetroffen in Waalwijk

De politie heeft woensdag rond 17.30 uur in een bedrijfsruimte bij een woning aan de Olympiaweg in Waalwijk een drugslaboratorium met diverse chemicaliën aangetroffen. Bij de actie werden door het Arrestatie Team twee mannen uit Breda (50 en 52 jaar) en een 30-jarige Tilburger aangehouden. De recherche kwam het ‘lab’ door uitgebreid onderzoek op het spoor.

Medewerkers van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen zijn direct naar binnen gegaan en hebben een onderzoek ingesteld. Vandaag wordt het ‘lab’ ontmanteld. De verdachten zijn in verzekering gesteld.
Leave a Reply

Brompot

  • Benefiet
    In dit land lopen we met acties altijd voorop als er iets op wereldniveau is gebeurd. En over het algemeen is daar helemaal niets mis mee. Zeker geredeneerd vanuit de rijkdom die wij als Nederland kennen: we kunnen wel iets missen. En zelfs nog in tijden van crisis pakken we...Lees meer...