Like HNU Brabant

Bijlage

  • Freedom Online Coalition veroordeelt onrechtmatige beperkingen sociale media
    De Freedom Online Coalition sprak gisteren in een gezamenlijke verklaring haar zorgen uit over de wereldwijde toename van maatregelen die de toegang tot en het gebruik van sociale media beperken, zoals restricties op wetgeving in strijd met mensenrechten of tijdelijke of permanente blokkades. De verklaring onderstreept het belang van toegang tot sociale media voor informatie-uitwisseling tussen en vereniging van burgers. Sociale...Lees meer...

Drugslaboratorium aangetroffen in Waalwijk

De politie heeft woensdag rond 17.30 uur in een bedrijfsruimte bij een woning aan de Olympiaweg in Waalwijk een drugslaboratorium met diverse chemicaliën aangetroffen. Bij de actie werden door het Arrestatie Team twee mannen uit Breda (50 en 52 jaar) en een 30-jarige Tilburger aangehouden. De recherche kwam het ‘lab’ door uitgebreid onderzoek op het spoor.

Medewerkers van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen zijn direct naar binnen gegaan en hebben een onderzoek ingesteld. Vandaag wordt het ‘lab’ ontmanteld. De verdachten zijn in verzekering gesteld.
Leave a Reply

Brompot

  • Benefiet
    In dit land lopen we met acties altijd voorop als er iets op wereldniveau is gebeurd. En over het algemeen is daar helemaal niets mis mee. Zeker geredeneerd vanuit de rijkdom die wij als Nederland kennen: we kunnen wel iets missen. En zelfs nog in tijden van crisis pakken we...Lees meer...