Like HNU Brabant

Bijlage

  • Eet deze Kerst eens met de vingers
    Het beste servies en het mooiste bestek op tafel bij de Kerstmaaltijd? Eet deze Kerst eens met de vingers, dat is een stuk gezonder! Door gebruik te maken van bestek eet je, ongemerkt, meer dan goed voor je is. In Azië bijvoorbeeld waar ze eten met stokjes komt minder overgewicht voor. De stokjes lokken niet uit tot ‘overmatige schranspartijen’, schrijft het...Lees meer...

Drugslaboratorium aangetroffen in Waalwijk

De politie heeft woensdag rond 17.30 uur in een bedrijfsruimte bij een woning aan de Olympiaweg in Waalwijk een drugslaboratorium met diverse chemicaliën aangetroffen. Bij de actie werden door het Arrestatie Team twee mannen uit Breda (50 en 52 jaar) en een 30-jarige Tilburger aangehouden. De recherche kwam het ‘lab’ door uitgebreid onderzoek op het spoor.

Medewerkers van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen zijn direct naar binnen gegaan en hebben een onderzoek ingesteld. Vandaag wordt het ‘lab’ ontmanteld. De verdachten zijn in verzekering gesteld.
Leave a Reply

Brompot

  • De kerstborreltoespraak
    Landgenoten, Toen ik vorig jaar voor het eerst een kersttoespraak hield, kon ik niet bevroeden dat deze zoveel impact zou krijgen. Max vond nog dat ik een beetje "... dom zat te zwammen..." en onze drie Atjes moesten giechelen. Omdat ze vonden dat Papa zo raar zat te praten. Maar toch,...Lees meer...