Like HNU Brabant

Bijlage

  • Ouders probleemkinderen komen tot rust door vetzuren
    Geef drukke kinderen omega-3 en ze komen tot rust. Zelfs het gedrag van de ouders verbetert als de kinderen extra vetzuren innemen, meldt het tijdschrift Fit met Voeding. Dagelijks extra omega-3 vetzuren leidt volgens een recent onderzoek tot een afname van 42 procent van probleemgedrag bij kinderen. Er is een onverwacht bij-effect. De suppletie had niet alleen een gunstig effect op...Lees meer...

Drugslaboratorium aangetroffen in Waalwijk

De politie heeft woensdag rond 17.30 uur in een bedrijfsruimte bij een woning aan de Olympiaweg in Waalwijk een drugslaboratorium met diverse chemicaliën aangetroffen. Bij de actie werden door het Arrestatie Team twee mannen uit Breda (50 en 52 jaar) en een 30-jarige Tilburger aangehouden. De recherche kwam het ‘lab’ door uitgebreid onderzoek op het spoor.

Medewerkers van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen zijn direct naar binnen gegaan en hebben een onderzoek ingesteld. Vandaag wordt het ‘lab’ ontmanteld. De verdachten zijn in verzekering gesteld.
Leave a Reply

Brompot

  • Brief aan Wendy
    Beste Wendy van Dijk, Gisteravond mocht ik wat langer opblijven en was bij toeval getuige van de Late Night Show op RTL 4 waar ook jij te gast was. Je kwam geloof ik je nieuwe Glossy promoten. Dat is ook wel nodig want iedereen heeft tegenwoordig een glossy en dan kan...Lees meer...