160x600 S6 samsung 34e

Bijlage

  • Lesstof overhoren per quiz maakt klas slimmer
    Door de lesstof voor proefwerken en tentamens met een quiz te overhoren, kunnen docenten de kennis en leerprestaties van hun studenten spelenderwijs vergroten. Smartaining Solutions uit Vlissingen heeft hiervoor het nieuwe platform QuizStud gelanceerd, waarop docenten zelf quizzen kunnen aanmaken en klassikaal afspelen tijdens de les. Hiermee speelt het bedrijf in op de Gamification van het onderwijs, waarbij online games...Lees meer...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Drugslaboratorium aangetroffen in Waalwijk

De politie heeft woensdag rond 17.30 uur in een bedrijfsruimte bij een woning aan de Olympiaweg in Waalwijk een drugslaboratorium met diverse chemicaliën aangetroffen. Bij de actie werden door het Arrestatie Team twee mannen uit Breda (50 en 52 jaar) en een 30-jarige Tilburger aangehouden. De recherche kwam het ‘lab’ door uitgebreid onderzoek op het spoor.

Medewerkers van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen zijn direct naar binnen gegaan en hebben een onderzoek ingesteld. Vandaag wordt het ‘lab’ ontmanteld. De verdachten zijn in verzekering gesteld.

BBQcenter_algemeneshopbanner_468x60

Leave a Reply

Brompot

  • Een enerverend weekend
    Het was weer een enerverend weekend. Het begon met het gedoe met Douwe Bob op het songfestival die zelf van mening was dat hij het festival ging winnen terwijl er blijkbaar toch nog een aantal mensen waren die daar anders over dachten. Nu hoeven we ons vwb de jurering geen...Lees meer...