Start nu voor €0,0 en receptenboekje gratis bij WW (160x600)

Bijlage

  • Veel interesse She Decides conferentie Brussel
    Meer dan 40 landen hebben aangekondigd aanwezig te zijn op de She Decides conferentie aankomende donderdag in Brussel. De conferentie gaat over het in stand houden van programma's voor gezinsplanning in ontwikkelingslanden, nu de nieuwe regering van de Verenigde Staten daar onlangs een streep doorheen zette. Minister Ploumen, initiatiefnemer van She Decides: 'Het is fantastisch dat zoveel landen hun betrokkenheid...Lees meer...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Drugslaboratorium aangetroffen in Waalwijk

De politie heeft woensdag rond 17.30 uur in een bedrijfsruimte bij een woning aan de Olympiaweg in Waalwijk een drugslaboratorium met diverse chemicaliën aangetroffen. Bij de actie werden door het Arrestatie Team twee mannen uit Breda (50 en 52 jaar) en een 30-jarige Tilburger aangehouden. De recherche kwam het ‘lab’ door uitgebreid onderzoek op het spoor.

Cursus Webdesign

Medewerkers van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen zijn direct naar binnen gegaan en hebben een onderzoek ingesteld. Vandaag wordt het ‘lab’ ontmanteld. De verdachten zijn in verzekering gesteld.

banner 468x60 JPG

Leave a Reply

120x600 banner

Brompot

  • Rio
    Ik kan me de top 40 deun nog herinneren: 'Rio de Janeiro' van de dames Maywood uit 1981. Een verschrikkelijk lied van een even verschrikkelijk duo. Gelukkig kwamen ze er zelf op tijd achter en zijn al ruziend uit elkaar gevallen zodat we er anno 2016 weinig last meer van...Lees meer...