Like HNU Brabant

Bijlage

  • Senaat stemt in met nieuw toezicht op de advocatuur
    Het nieuwe stelsel van toezicht op de advocatuur start met ingang van 1 januari 2015. De Eerste Kamer heeft een wetsvoorstel daartoe van staatssecretaris Teeven van Veiligheid en Justitie aanvaard. Kern van het nieuwe toezicht is de vorming van een college van toezicht - een nieuw, intern orgaan van de NOvA - dat bestaat uit drie leden en waarvan de...Lees meer...

Drugslaboratorium aangetroffen in Waalwijk

De politie heeft woensdag rond 17.30 uur in een bedrijfsruimte bij een woning aan de Olympiaweg in Waalwijk een drugslaboratorium met diverse chemicaliën aangetroffen. Bij de actie werden door het Arrestatie Team twee mannen uit Breda (50 en 52 jaar) en een 30-jarige Tilburger aangehouden. De recherche kwam het ‘lab’ door uitgebreid onderzoek op het spoor.

Medewerkers van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen zijn direct naar binnen gegaan en hebben een onderzoek ingesteld. Vandaag wordt het ‘lab’ ontmanteld. De verdachten zijn in verzekering gesteld.
Leave a Reply

Brompot

  • Vijf woninginbraken op één avond in Vlijmen
    Er is zaterdagavond in vijf woningen ingebroken. De politie roept de inwoners uit Vlijmen op om te helpen deze inbrekers op te pakken.

    De inbraken zijn, zoals het er nu naar uit ziet, allemaal gepleegd op zaterdagavond 27 september 2014 tussen 19 en 23 uur. Het zijn twee woningen aan...Lees meer...