Like HNU Brabant

Sport

 • Inhaalprogramma amateurvoetbal met Pasen
  voetbal-sec-522x391In het paasweekend is er een uitgebreid inhaalprogramma bij het amateurvoetbal. Sommige teams moeten zelfs zowel paaszaterdag als ook paasmaandag 'aan de bak'. Hieronder een overzicht van de wedstrijden het komende weekend in de hogere klassen en regio Zuid II: Topklasse 12 apr, 19:00 WKE - De Treffers 19 apr, 17:00 Be Quick 1887 - HSC '21 19 apr, 17:00 AFC- HBS 19 apr, 17:00 Leonidas- Chabab 19 apr, 17:00 UNA/Brinvast -...Lees meer...

Drugslaboratorium aangetroffen in Waalwijk

De politie heeft woensdag rond 17.30 uur in een bedrijfsruimte bij een woning aan de Olympiaweg in Waalwijk een drugslaboratorium met diverse chemicaliën aangetroffen. Bij de actie werden door het Arrestatie Team twee mannen uit Breda (50 en 52 jaar) en een 30-jarige Tilburger aangehouden. De recherche kwam het ‘lab’ door uitgebreid onderzoek op het spoor.

Medewerkers van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen zijn direct naar binnen gegaan en hebben een onderzoek ingesteld. Vandaag wordt het ‘lab’ ontmanteld. De verdachten zijn in verzekering gesteld.

Leave a Reply

Advertentie

Cultuur

 • Buch in de Bajes start vandaag vanuit Ter Peel in Evertsoord
  350px-Terpeel_ingangDe nieuwe serie afleveringen van 'Buch in de bajes' vanuit vrouwengevangenis Ter Peel begint donderdagavond. Het programma is acht weken lang te zien te zien bij RTL4 van 21.30 tot 22.30 uur Het is voor het eerst dat Menno Buch in een vrouwengevangenis filmt. In eerdere series kwamen alleen mannelijke gedetineerden aan het woord. Het bijzondere aan vrouwen in de gevangenis is dat zij ook vaak kinderen bij zich...Lees meer...
 • OV-ToerPas voor toeristen in Zuid-Limburg gelanceerd
  Bus_Veolia_Transport-480x319Vanaf dinsdag kunnen busreizigers gebruik gaan maken van de OV-ToerPas Zuid-Limburg. Met dit vervoersbewijs kunnen mensen twee dagen onbeperkt reizen met alle buslijnen van Veolia tot Echt-Susteren, en naar het Duitse Aken. Het ticket is geldig op werkdagen na 9.00 uur en in het weekeinde de hele dag.
  De OV-Toerpas is een initiatief van Veolia, de gemeente Gulpen-Wittem en de VVV Zuid-Limburg
  ...Lees meer...
 • Ik vraag me af.........
  Eibergenaar Bert Smeenk doet onderzoek naar ontbrekende namen op monument in Eibergen Zondag 13 april werd in landhotel De Greune Weide aan burgemeester Bloemen van gemeente Berkelland het eerste exemplaar uitgereikt van het boek "Ik vraag me af..." IMG_7756 (Small) Auteur Bert Smeenk over dit boek: Ik liep voor onderzoek in verband met een ander onderwerp langs het oorlogsmonument in Eibergen en zag daar ook een steen met de namen van 15...Lees meer...