Home Noord-Brabant Waalwijk Drugslaboratorium aangetroffen in Waalwijk

Drugslaboratorium aangetroffen in Waalwijk

De politie heeft woensdag rond 17.30 uur in een bedrijfsruimte bij een woning aan de Olympiaweg in Waalwijk een drugslaboratorium met diverse chemicaliën aangetroffen. Bij de actie werden door het Arrestatie Team twee mannen uit Breda (50 en 52 jaar) en een 30-jarige Tilburger aangehouden. De recherche kwam het ‘lab’ door uitgebreid onderzoek op het spoor.

Medewerkers van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen zijn direct naar binnen gegaan en hebben een onderzoek ingesteld. Vandaag wordt het ‘lab’ ontmanteld. De verdachten zijn in verzekering gesteld.

Laad meer Waalwijk

Geef een reactie

Bekijk ook

Van Mossel Automotive Groep slachtoffer van wraakactie

Van Mossel Automotive Groep is gisteren geconfronteerd met een e-mail van een anonieme ver…