160x600 S6 samsung 34e

Bijlage

  • Vergunningstelsel voor zeer dure innovatieve zorgvoorzieningen
    Om de invoering in Nederland van zeer dure, nieuwe zorgvoorzieningen zorgvuldig te begeleiden komt er een nieuwe beleidsregel onder de Wet op bijzondere medische verrichtingen (Wbmv). Hierin wordt opgenomen hoe voor deze zorgvoorzieningen een vergunningplicht ingesteld kan worden. Dit schrijft minister Edith Schippers vandaag aan de Tweede Kamer.

    Doelmatigheid

    Vaak is vooraf niet geheel duidelijk hoe groot de behoefte aan dure,...Lees meer...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Drugslaboratorium aangetroffen in Waalwijk

De politie heeft woensdag rond 17.30 uur in een bedrijfsruimte bij een woning aan de Olympiaweg in Waalwijk een drugslaboratorium met diverse chemicaliën aangetroffen. Bij de actie werden door het Arrestatie Team twee mannen uit Breda (50 en 52 jaar) en een 30-jarige Tilburger aangehouden. De recherche kwam het ‘lab’ door uitgebreid onderzoek op het spoor.

Medewerkers van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen zijn direct naar binnen gegaan en hebben een onderzoek ingesteld. Vandaag wordt het ‘lab’ ontmanteld. De verdachten zijn in verzekering gesteld.

BBQcenter_algemeneshopbanner_468x60

Leave a Reply

Brompot

  • Rio
    Ik kan me de top 40 deun nog herinneren: 'Rio de Janeiro' van de dames Maywood uit 1981. Een verschrikkelijk lied van een even verschrikkelijk duo. Gelukkig kwamen ze er zelf op tijd achter en zijn al ruziend uit elkaar gevallen zodat we er anno 2016 weinig last meer van...Lees meer...