Like HNU Brabant

Bijlage

  • Karel Doorman op 6 november naar West-Afrika
    Het marineschip Karel Doorman met hulpgoederen voor de bestrijding van de ebola epidemie vertrekt op donderdag zes november. Dat hebben minister Jeanine Hennis-Plasschaert van Defensie en minister Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking vanmiddag in een brief aan de Tweede Kamer bekend gemaakt. In Den Helder en een aantal andere havens worden de spullen geladen. De reis naar de kustwateren...Lees meer...

Drugslaboratorium aangetroffen in Waalwijk

De politie heeft woensdag rond 17.30 uur in een bedrijfsruimte bij een woning aan de Olympiaweg in Waalwijk een drugslaboratorium met diverse chemicaliën aangetroffen. Bij de actie werden door het Arrestatie Team twee mannen uit Breda (50 en 52 jaar) en een 30-jarige Tilburger aangehouden. De recherche kwam het ‘lab’ door uitgebreid onderzoek op het spoor.

Medewerkers van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen zijn direct naar binnen gegaan en hebben een onderzoek ingesteld. Vandaag wordt het ‘lab’ ontmanteld. De verdachten zijn in verzekering gesteld.
Leave a Reply

Brompot

  • De Televizier-ring
    Het is me gelukt. Ik ben het hele 'gala' inclusief de nazit blijven kijken. De nazit is een programma wat volgt op het hoofdprogramma. Daarin wordt dan uit gelegd hoe het allemaal zo is gekomen en om na de shock nog te laten zien hoe blij de winnaars zijn met...Lees meer...