Like HNU Brabant

Bijlage

  • Koenders: 'Fundamentele waarden blijven basis voor partnerschap met oostelijke buren'
    Nederland en de Europese Unie gaan de relatie met de oostelijke buurlanden verder intensiveren. Minister Koenders (Buitenlandse Zaken) maakte dit vrijdag bekend tijdens de Oostelijk Partnerschap-top in Riga, een samenwerkingsverband tussen de EU en Armenië, Azerbeidzjan, Georgië, Moldavië, Oekraïne en Wit-Rusland. ‘Tijden van toegenomen spanningen vragen om betere relaties en nauwere samenwerking’, aldus Koenders. ‘Het Oostelijk Partnerschap is meer dan ooit...Lees meer...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Drugslaboratorium aangetroffen in Waalwijk

De politie heeft woensdag rond 17.30 uur in een bedrijfsruimte bij een woning aan de Olympiaweg in Waalwijk een drugslaboratorium met diverse chemicaliën aangetroffen. Bij de actie werden door het Arrestatie Team twee mannen uit Breda (50 en 52 jaar) en een 30-jarige Tilburger aangehouden. De recherche kwam het ‘lab’ door uitgebreid onderzoek op het spoor.

Medewerkers van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen zijn direct naar binnen gegaan en hebben een onderzoek ingesteld. Vandaag wordt het ‘lab’ ontmanteld. De verdachten zijn in verzekering gesteld.
Leave a Reply

Brompot

  • Brief aan Trijntje
    Beste Mevrouw Oosterhuis, Ik heb het een tijdje geleden, toen u werd uitverkoren voor het songfestival al voorspeld: u moet het niet hebben van uw zangkwaliteiten. Daar gaat u het niet mee redden. Het leunt vervolgens ook wel een beetje tegen mijn lijfspreuk aan: “Al sturen we een gouden kraai, het...Lees meer...