Like HNU Brabant

Bijlage

  • Ambassade voor hulp en advies bij Roemeens zomerfestival
    De Nederlandse ambassade in Roemenië heeft een stand op het zomerfestival Untold, dat van 30 juli tot en met 2 augustus wordt gehouden in de stad Cluj. Bij het festival worden ongeveer 2000 Nederlanders verwacht. Ambassademedewerkers staan paraat om consulaire hulp en ondersteuning te bieden aan Nederlanders die bijvoorbeeld het slachtoffer worden van diefstal, een noodpaspoort nodig hebben, worden gearresteerd of...Lees meer...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Drugslaboratorium aangetroffen in Waalwijk

De politie heeft woensdag rond 17.30 uur in een bedrijfsruimte bij een woning aan de Olympiaweg in Waalwijk een drugslaboratorium met diverse chemicaliën aangetroffen. Bij de actie werden door het Arrestatie Team twee mannen uit Breda (50 en 52 jaar) en een 30-jarige Tilburger aangehouden. De recherche kwam het ‘lab’ door uitgebreid onderzoek op het spoor.

Medewerkers van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen zijn direct naar binnen gegaan en hebben een onderzoek ingesteld. Vandaag wordt het ‘lab’ ontmanteld. De verdachten zijn in verzekering gesteld.
Leave a Reply

Brompot

  • MH17, Een kalenderjaar verder
    De kalender levert het bewijs, geen speld tussen te krijgen: de MH17 werd een jaar geleden uit de lucht geschoten. Kalenders doen wat dat betreft hun werk zorgvuldig, accuraat en zijn meedogenloos. De één zal het prettig vinden om eraan te worden herinnerd. Dat zijn degenen die in de vaart...Lees meer...