Home Noord-Holland Amsterdam Belkin legt Barry Markus vast

Belkin legt Barry Markus vast

Het Belkin Pro Cycling Team heeft sprinter Barry Markus vastgelegd. De 22-jarige Amsterdammer heeft een contract voor twee jaar getekend. De spurter komt over van Vacansoleil-DCM. Ploegleider Nico Verhoeven van Belkin is zeer content met het binnenhalen van Markus. “Barry is jong, snel en een Nederlander. Hij is nu al twee jaar prof, maar nog steeds maar 22 jaar. Het is een jongen met toekomst en we verwachten veel van hem. We zijn op veel fronten actief en willen daarom naast Theo Bos nog een rappe man in huis hebben.”

Markus toonde zijn snelle benen al meerdere malen dit seizoen. In de Scheldeprijs noteerde hij een derde plaats, terwijl hij zich in de Tour of Qatar kon meten met wereldtoppers als Mark Cavendish. De Hoofddorper heeft bewust gekozen voor het Belkin Pro Cycling Team. “Ik vind Belkin een heel mooie ploeg. Zowel op als naast de fiets ziet het er altijd goed georganiseerd uit. Ze hebben een goede trein en dat vind ik fijn. Ik verwacht dat ik mij bij Belkin op alle vlakken ga ontwikkelen. Ik hoop veel te leren van Theo Bos en ook af en toe voor mijn eigen kansen te rijden.

 

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Zorgen om vermiste Anthony Djemadi

De recherche is bezig met een onderzoek naar de vermissing van de 20-jarige Anthony Djemad…